Tuesday, January 13, 2009

Blog Value

Sadi baca dari blog tice su, sheila dan cutemiut... walaupun tak kena tag ni... tapi saja je gatal tangan nak try jugak... and the results..... jeng... jeng.... jeng....

Entri yang mencapai ke blog Life is a series of installment... anda adalah sebanyak : 19 link
Entri yang mecapai ke posting dan blog anda ialah sebanyak : 168 link
Harga blog anda ialah RM32184.48.




My blog is worth RM32184.48.



How much is your blog worth?




oklah... ada laa jugak nilai blog sadi yang tak seberapa ni... kalau uols nak try... click kat sini... BLOG VALUE... so uols boleh semak nilai blog korang jugak... :p

7 comments:

liwaniel said...

menarik ni...nak try la

sheila said...

kayo..kayo..
makcik kayo

kirana said...

wah2..ni value utk jual ker apa ni?hihihi

busyuksayang said...

menarik nie sadi!! i should try...:)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. tak sangka kan ada gak nilai blog kita ni.

aNIe said...

Alahamdulillah...kalau boleh jual...banyak tu... :D

Menarik jugak ye...meh akak nak cuba

SaDi said...

liwaniel.. try laa... best tau :)

sheila... hhuhuhhuhuhuhuhu :D

kirana... kalau boleh jual... makcik kayo!!!!

busyuksayang... try laaa...

cutemiut... huahuahuahua... ok laa tuuu :D

kak anie.... hehhehehehehe... cuba tau kak!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...