Monday, December 1, 2008

THE TOP COMMENTORS CONTEST

Well... today... 1 December 2008.... hehehehe... as I promised... the contest for the TOP COMMENTORS begins.... huahuahuhauhua... so... leave your comments and be the TOPS... you will win a BIG PRIZE from me.... huahuahuahua....

Additionally.... I WON FOR THE TOP COMMENTORS in CUTEMIUT78 BLOG.... huahuahuahua... thank you my dear... mmmmmuuuuuuaaaaahhhhhhhh.....

the evidence...


huahuahuahua... I'm so happy... hehhehehehehe... THANK YOU CUTEMIUT.... :D

p/s: leave your message and be the winner.... huahuahuahuahua :D

46 comments:

Memory said...

wah... ada contest untuk top commentors...

erm... ramai dah buat mcm nie kan... hehehe...

apa pun nice blog.. but cuti2 sekolah nie mbe ramai yg bz and kurangkan aktiviti melawat blog..

Jemput lah singgah ke blog saya ye jika kelapangan :D

SaDi said...

Memory.... orait... :)

wanie said...

tahniah sadi..dapat hadiah ape?

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wah3..sini pun ader top komentar erkkk...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. thanks sadi dapat print screen kan top komentar tu..

CuTeMiUt78 said...

pada mulanya kita cam sangka gak..

CuTeMiUt78 said...

tapi kan kita bila tgk tarikh dan kedudukan mata.. kita cam dapat agak.. have a miracle..

CuTeMiUt78 said...

that's why kita ada cakap.. sesapa yg dapat print screen lebih yg kita dah buat tu.. sila beritahu kan..

CuTeMiUt78 said...

sebab kita cam blh rasa sadi menang tau..

CuTeMiUt78 said...

so.. tahniah ya sadi.. hadiah akan kita pos kan..sikit masa lagi..tunnggguuu ya..

CuTeMiUt78 said...

he..he.he.. nampaknya lovelyzz cornerzz pun nak join top komentar kat blog sadi ni kan..

CuTeMiUt78 said...

anyway.. kita akan cuba menang dari blog sadi plak ya..

CuTeMiUt78 said...

:)

:iBuAfiQah: said...

rajinnya sadi buat top komentor yerr..

murah la rezeki sadi selalu yerr..

zeti said...

thniah sadi.. zt tgk cutemiut pun da lead dlm top commentator blog sadi ;) ada can ni dia plak mnang :p ehehe..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboi3...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

hahh..den nk lwn mamamirul lakk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

dpt ke idak..cam x dpt jerk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

hehehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

eden toraiii

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

goo.goo..goooooooooo

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

jgn mrh ar..tuan umhh...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

letih den kejar nihhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

mamamirul dh jauh kehdpnnnn

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

tguuuuuuuuuuu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

adehhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

:)

wanie said...

sadi...
nak menang jugak...

wanie said...

tapi dah jauh ketinggalan ni..huhuhu

wanie said...

susah la nak menang camni..huhuhu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

tahniah kak sadii

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

pdai erkk..potong jln..ekeke

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ehh...ramai gak saingan nih

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

saibgan dh bertambah nmpknyerr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

kne kejej kuat lg nih

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

hahahaha

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. nampaknya.. mamaafif pun join sini erk..

CuTeMiUt78 said...

heh.heh.heh

CuTeMiUt78 said...

takpe.. kita akan lebih berusaha

CuTeMiUt78 said...

nak cuba menang gak dari blog sadi ni..

CuTeMiUt78 said...

go..go..go..go.. mamaamirul

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 said...

persaingan yg hebat..

CuTeMiUt78 said...

:)

CuTeMiUt78 said...

kira blog sadi pun ramai peminat...

CuTeMiUt78 said...

sama2 kita bersaing...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...