Sunday, November 30, 2008

Kontrak Norman Hakim Dalam Gerak Khas Tamat: Abby Masuk Balik

Orait... just new gossip.... from mysensasi blog... hehhehehe... wannna share with you...

***************************************************************************
Tiada sebab lain lagi. Dek kerana kes khalwat dengan Memey Suhaiza hujung bulan lalu, Norman Hakim terpaksa melupakan Gerak Khas apabila Skop Production menamatkan kontrak beliau berkuatkuasa pertengahan Disember ini.

Ironi’nya, Abby Abadi akan di’serap semula ke’dalam Gerak Khas dengan memegang watak sebagai Asisten Supritendan Aleeza. Abby akan memulakan pengambaran watak beliau bermula Januari depan.

Memey Suhaiza juga mengalami nasib yang sama apabila di’gugurkan dari senarai pelakon utama drama berjudul Issandra yang sepatutnya memulakan penggambaran pada awal November lalu.
**************************************************************************

BUAT BAIK DIBALAS BAIK... BUAT JAHAT... HAMPEH ORG NAK TOLONG LAGIK....

29 comments:

aju said...

itulah balasannya....

Ummibatrisya said...

salam

itulah balasannya....

kalau tak menyesal jugak, entahlah

doa orang-orang yang terianaya selalu dimakbulkan Allah

Nurmala said...

aha..kita pon suka masa baca kat ohbulan aritu

CuTeMiUt78 said...

ya..bagus2.. tu la balasan yg diterima kan..

CuTeMiUt78 said...

any way.. sadi..tahniah ya.. sadi menang as a top komentar kat blog kita.. kita dah siap buat n3 tentang tu.. lagi satu.. sadi kata sadi komen smpi 93 point.. tapi kita kira smpi 89 je.. sadi sempat print screen kan capture tu tak.. klu ada.. email kita ya

aNIe said...

Selalunya...kalau kita berbuat sesuatu yang mungkar...ALLAH aka tutup pintu rezeki kita...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

rezeki dtangan TUHAN..ermmmm

~Eila @ Along~ said...

skang Tuhan byr cash..terimalah balasan menganiaya wife sendiri...kan dah kena..

kirana said...

bagussss..padan muke derang huhhuuh..

wanie said...

padan muka diorang..tu la balasan nye

SaDi said...

aju... mmg... terima balasannya...

ummibatrisya... dulu pun NH dah buat hal... dapat 2nd chance pun tak nyesal lagik... aper jenis org laa dia nia...

nurmala... sadi tergelak masa baca... pada muka dua beruk tuuu...

cutemiut.. mmg patut pun industri filem boikot diorg ni... tak sesuai nak berlakon baik... jahat yang amat...

kak anie.. Allah mmg Maha Kaya... Cepat jee dapat balasannya...

lovelyzz... itu laa... Allah tu Maha Mengetahui... cepat je dapat balik... CASH...

eila... semoga Abby tabah menghadapi dugaan ini...

kirana... mmg patut pun tak dapat berlakon lagik...

wanie... semoga diorg ni cepat BERTAUBAT selagi ada masa yang terbuka niii...

CuTeMiUt78 said...

betul la sadi...

CuTeMiUt78 said...

konon nak tutup la.. tak ngaku...

CuTeMiUt78 said...

tuhan tu kan maha adill last2.. terbongkar sudah rahsianya

CuTeMiUt78 said...

dan akhirnya dpat balasannya kan..

CuTeMiUt78 said...

hah.. sekarang baru diaorang tahu langit tu tinggi ke rendah kan..

CuTeMiUt78 said...

bagus2.. tuhan byr cash lagi..

CuTeMiUt78 said...

dulu kan memang kita respek gak kat norman ni.. tapi bila kes dia cenggini.. rasa menyampah plak tgk dia sekarang ni..

CuTeMiUt78 said...

kesian kat abby tu..

CuTeMiUt78 said...

tapi alhamdulilah.. ada hikmah disebaliknya kan..

CuTeMiUt78 said...

dah dapat balasan pun..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

bosan dh ngan citer dia

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

apa nk jd daa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

trauma yg melandaaa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

mmg badi lg agaknye rkannn

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

apo leh wattt

wanie said...

ye la sadi..semoga diorang cepat bertaubat

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

mudah2an dpt ptunjuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...