Monday, December 1, 2008

The Renovation Start

My renovation... as plan... start this morning... well... I hope everything going to be orait... hehehhehehe... :D

Here... some photos of the renovation.... :p






When my kids came back from the nursery... they were very suprised... and.. DANIAL just can't believe his eyes... his sweet home turn to be messy... he was so suprised and his face was very sad... as I asked him why... he replied... ROSAK RUMAH KITA....hehehhehehhe....:)

49 comments:

wanie said...

dah start renovation ye..berapa lama baru siap..mesti lagi cantik rumah sadi nanti

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

haus ye bangggg

CuTeMiUt78 said...

wah.. dah start renovation ya..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. budak2 tu mesti la surprise kan..

CuTeMiUt78 said...

bila balik tetiba tgk rumah dah kena renovation.. kesian kat bebudak tu..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 said...

anyway masa renovation tu berjalan.. sadi kat rumah ke..

CuTeMiUt78 said...

bukan pe, sekarang ni kan.. klu kita renovate rumah..mesti kena ada penghuni kat rumah tu..

CuTeMiUt78 said...

yelah takut juga kan.. mana la tau.. time penghuni rumah takde.. karang dia renovate tang lain plak.. jaga2 tau sadi

CuTeMiUt78 said...

sadi lama tak renovation tu..??

CuTeMiUt78 said...

wah..pas ni.. bertambah2 cantik la rumah sadi kan..

CuTeMiUt78 said...

bila agaknya kita blh berjumpa..

CuTeMiUt78 said...

nak sgt rasanya jumpa sadi ni tau..

CuTeMiUt78 said...

blh la kita mengeratkan lagi..perkenalan kita kan sadi..

:iBuAfiQah: said...

dah start buat renovation yerr..
so raya haji nie umah camner yer sadi?

:iBuAfiQah: said...

harap2 renovation berjalan dgn lancar yerr...

so sepanjang renovation nie sapa yg pantau sadi?

xkan xder org jenguk?
sungguh bahaya sadi..

Ummibatrisya said...

raya haji ni sempat ke siap? :)

tak pe raya haji raya kat kg :)

kirana said...

waduh ..sakan nampak reno..brp hari siap tu..tak sabar nk tgk ..

zeti said...

raya haji ni ngan pagar baru la yer sadi ;) best2.. btmbh b'seri umah sadi nnt kan :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboi cute puyer komen..menjela-jela tuh

SaDi said...

wanie... org tu janji 1 minggu... tapi mcm lebih seminggu jeee...

lovelyzz... huahuahuahua... itu usaha nak pujuk dia laa tuuuu... huahuahuahua

cutemiut... hehehhehehe... dah start... baru bukak pagar ngan longgok bahan binaan... hehhehhehehe :) terkejut bangat bebudak tuuu... masa renovate ni sadi mmg ada kat rumah... senang nak monitor... nnt kalau ada masa kelapangan... boleh kita jumpa... huahuahuhauhua :D

ibuafiqah... sadi kena pantau laa diorg ni... kalau tak... mesti lambat siap...

ummibatrisya... nasib baik tahun ni raya kat kampung... by the time... hopefully pagar dah siap... just tinggal cat rumah jeee yang tak siap...

kirana... hehhehehehe... ni tgh cuti.. baik buat sekarang... kalau dah masuk keje... tak boleh nak monitor... org tuu janji 1 minggu... mesti siap 2-3 minggu laaa niiii.... pasal sadi byk tambah mende lain jugak.... huahuahuhuahua :D

zeti... bukan sadi nak nampak cantik sgt... yg paling penting... safety... pasal ada gaya jiran sadi nak bela puppy... hari tuu dia dah try bela... 2 minggu... anak sadi dah hulur2 tangan nak pegang... tu yang sadi nak buat pagar batu terus... supaya si Danish ni tak pegang puppy tuuu... huahuahauhua :p

lovelyzz... you can leave your comment tooo... :D

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ni nk tgalkan komen la nih

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

agak2 leh dpt hadiah x

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

cian kite tau

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

nk komen je..setengah jam..hik3

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

cam ne nih...cam x de hrpn jer...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sadisssss nyerzzzz..awal bln ..dh jauh tgal nih

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

kak sadi..bg la petuaaa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

;)

wanie said...

tak sempat siap untuk raya haji la ye

wanie said...

takpe..janji nanti rumah cantik

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

x po..raye haji x sempat...awal muharram ada

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

x sabo nk nengokkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

mesti byk bajet kann

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

umh kite rpun x renovate lg nih

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

apo leh watkann

CuTeMiUt78 said...

ok la sadi ada kat rumah...

CuTeMiUt78 said...

blh pantau keja2 pembinaan tu..

CuTeMiUt78 said...

sekarang semua nak kena jaga2 kan sadi

CuTeMiUt78 said...

sempat siap sebelum raya aji ke..

CuTeMiUt78 said...

klu sempat siap.. wah.. berpagar baru la rumah sadi..

CuTeMiUt78 said...

bertambah2 cantik la.. rumah sadi..

CuTeMiUt78 said...

mesti budak2 tu suka tgk diaorang buat renovation tu kan

CuTeMiUt78 said...

mesti diaorang excited gak...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 said...

anyway take care bebudak tu.. budak2 ni kan suka explore..

CuTeMiUt78 said...

nnti klu dah siap jgn lupa citer kat sini ya

CuTeMiUt78 said...

nak g rumah sadi..insyallah satu hari nnti kita sampai..

CuTeMiUt78 said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...