Sunday, September 7, 2008

7 Ramadhan 1429

I’m so glad that Diyana had succeeded on her 4th day of fasting. Good Girl!!!!

Spring clean time for the store!!!!! My hubby screen through all the items in our store… and all junk has been thrown… thank you Abang!!!!

Danish activities… cars…





Yesterday, around 12.00 midnight, my hubby heard something outside the house and it disturb the rabbits…. What was that?????.... It make me worried… My hubby check… then he found…. CAT.. ooohhh.. the cat was hungry… pity…





We just spend our day at home… no outside activities… actually…I was fainted yesterday night… I’ve got my migraine… so I need a time out… just sleep and rest…

Menu For Today…

Fried Mee


Fried Chicken N Salad


Red Hot Chilies Chicken


Mixed Vegetables


Sweet Desserts


Papaya


Watermelon Juice


Thanks to GOD... Bless us with variety of foods...

11 comments:

aNIe said...

Salam sadi...happykan bila anak2 dah pandai berpuasa...alhamdulillah...

Banyaknya kereta danish...mintak aunty sket boleh...hehehe

SaDi said...

kak anie... betul... rasa lega dia dah boleh tahan lapar dan dahaga...

kereta tuu tak cukup lagi... asyik bergaduh dgn abg dia jee.. asal pergi mana2 nampak kereta jee... mula laa buat muka nak mintak lagi satu...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

hehe..samelah dgn zikry nie..mana kedai g pun mesti nak kete gak...

Byk gak lauk...yelah anak dah puasa so bagi dia bukak selera sikit dan nak berpuasa esok hari supaya dpt makan best2 camtu hehehe...

Kita kat rumah ni tak masak byk2 pasal yg makan pun berdua je..budak2 ni tak makan byk sgt pasal nak diet kot hehe...

ibuVouge said...

sadi tq for the award..sweet sgt..

sadi ni kan masak complete piramid makanan..

miszrLina said...

mOrning Sadi ;)

wah...cOngrat to Diyana :)pose dah 4 hari yaa...

eh..ur Danish & my Adam Danish hav same hobby la : CARs!! hehe... bgn tdo jer... te..te... (kete)

Ummibatrisya said...

salam,

thanks for the awards...

sedapnya watermelon juice itu :)

yang tak tahan lagi bila ummi nampak papaya

i love papaya!

cutemiut78 said...

amboi banyak nya keta danish...sepesen je ngan mirul..keta mainan dia je sebakul rasa seronok kan bila tgk anak blh pose..

Nurmala said...

lar...
siannyer kucing tu..
i like cat

SaDi said...

nrina... sadi masak tak banyak, sikit jeee.. tapi memang habis laa.. (sebenarnya hubby kuat makan... hehehhehehheh) :D

ibuvogue... ooo... kalau bole mmg nak complete pyramid food... pasal dah satu hari puasa, kena laa dapat nutrien yang cukup untuk esok pulak... hehehhehehehe...

miszrilina... agaknya budak nama danish mmg giler kete kot... hehheheheh...

ummibatrisya... papaya penting utk penghadaman... huhuhuhuuu... yelah.. puasakan... huhuhuhuhu... kalau tak lawas susah lak... hehehehhehhehe....

cutemiut78... mmg seronok tengok diyana puasa. rasa satu kepuasan sbg seorg ibu mendidik anak berpuasa... alhamdullilah... :)

nurmala... kalau nak tau, rumah saya ni dah macam pet shop, ikan ada, hamster ada, rabbit pun ader... mmg sayang tengok haiwan peliharaan... murah rezeki kat rumah...

ezo said...

comeynye kucing tu..
wah..akak ni memang suke pet ek?
saya suke jgk..

kat rumah ada hamster dgn kucing je..
arnab lak ada kat rumah adik ipar..
:D

SaDi said...

kucing tuu haiwan peliharaan Nabi... so kita sbg umatnya kena laa kasi makan kalau kucing tuu lapar... kesian meow... lapar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...