Monday, September 8, 2008

NEW… I GOT NEW WALLPAPER…. HUAHUAHUAHUA!!!!

Animated Pictures Myspace Comments


I’m so busy with my research… then I feel so sleepy… later…..

I asked purple28… how to make new wallpaper for my blog… huahuahuahuahhuahua…. Then we continue our discussion about… HOW TO MAKE OVER THE WALLPAPER!!!!!.... huhuahuahauhua… it some sort of research too.. hehehehehhehe..

We need to analyze and critical thinking of the procedure… the main topic… to implement new look without any changes of the widgets…. And the result… SUCCESS!!!! Clap..clap…clap…

Ohh.. thank you so much purple28, you are my life saver… huhauhhuahauhauhauhau…

19 comments:

shafa said...

eh, mana awards n gift nyer...
xde pn kite tgk...
entry yg mn nih...
td dh scroll takde pn..isskkk...iskkk...
heheheheh

iena hamdi said...

heheheh apa lagi.. ajar la kengkawan...

ni pun ingat nak belajar wat banner

CuTeMiUt78 said...

wah..pink clr.. but nice. Kita dah ambik gift tu..thanks.

SaDi said...

shafa... ada.. GIFT khas utk shafa!!!! Jgn merajuk yeeeaaa... hehehehehhehe....

iena hamdi... nak ajar boleee... masa nak buat nanti bg tau sadi... nnt bleh ym ngan sadi!!!!

cutemiut78... thank youuuuuu!!!! amik tau gift tuuuu....

aNIe said...

Akak tukar layout tu...berhari2 nak masukkan widget...naik kebas tangan...

Cantik wallpaper ni...pinky lagik...hehehe

SaDi said...

ada trick laa nak tukar wallpaper tu tanpa hilangkan widget... itu pun belajar slowly dgn purple28... kalau tak kena gaya...memang hilang semua widget tuu... alhamdullilah tak hilang widget tuu semua... kesia kat kat anie.. hilang widget tuu.. next time kalau nak tukar wallpaper.. insyaallah sadi bole tolong... :D

Mummy said...

clap clap... ! taniah nice wallpaper... kekekekee..

SaDi said...

thank you mummy... :) senyum melebar sampai ke telinga...hehehehehehheheheheh

wanie said...

wah..wallpaper baru...boleh la ajar wanie pulak macam mana nak buat ye

SaDi said...

wanie... boleh... nak ym kat sadi...ok!!!

Purple 28 a.k.a Eija Sam said...

wah rumah baru dapat pujian...

nanti kita turunkan ilmu lagi.....wawawawawa..macam banyak sangat ilmunyer....

D'Panther Nurul said...

pink karer.. hehe.. cantik2.tapi mcmana nak masukkan layout baru tanpa effect segala mcm benda kat side bar yang kita dah masukkan tu sis sadi?? nurul penah buat sekali.. hilang sumo.. mau nangis jugak.. huhu..

SaDi said...

purple28... huhuhuhu... ilmu akan lebih berkembang... hehehehe...

d'panter nurul... hehehe... kena pakai magic spell baru boleh buat.... hehehe... nanti sadi buat satu entry laaa kat dlm blog.... tungguuu....

arine said...

wah, menarik ni. Leh la ajar yek!

SaDi said...

insyaallah... kalau sadi free sadi letak dalam post entry.... hehehheheeheh... :D

miszrLina said...

mOrning Sadi :)

wah...umah baru nih...
sempena nak raye ek..hik2

adusss...lauk2 itu sungguh mgoda ku..

SaDi said...

miszrlina... hehehehhe... ni baru nak tukar wallpaper... nak nampak meriah sikit...huhuhuhuhuhu...

lauk itu semua dah selamat didalam perut ini....hahahhahahahahah....

:. iBuAfiQah .: said...

cantik nyerrr umah nie....
so pinky....
lovely colour

SaDi said...

ibuafiqah... thank you... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...