Monday, March 9, 2009

Happy Birthday Afiqah!!!!!

Ini sebenarnya cerita bulan lepas... tapi tak kisah laa... barusekarang ada masa sikit nak mengupdate... anyway... Afiqah ni anak kepada abang sadi... dia ni anak kedua... dan yang paling istimewa.... dia adalah kanak-kanak istimewa... sempena harijadi Afiqah yang ke 17... sadi plankan birthday party untuk dia supaya dia gembira menyambutnya bersama keluarga... so... meh layan gambar....

Happy Birthday Afiqah....


Kek 3kg untuk Afiqah


Rumah abang sadi yang dihias untuk birthday party


PINATA... huahuahuaua... seronok betul nak main menatang ni... :p


Donkey... nak main tutup mata letak ekor DONKEY... :)


Birthday Pack untuk kanak-kanak


Acara nak potong kek


Main Games Donkey


Alhamdullilah... semoga panjang umur dan berbahagia selalu buat Afiqah... :D

8 comments:

:iBuAfiQah: said...

sadi,
namanya sama nama anakku....
bestnya buat party camnie...

bleh tau tak nak beli kat mana
suma2 goodies utk party tuh?

SaDi said...

ibuafiqah... hehehehe... nak buat macam tuu ke... sadi pernah buat entry pasal nak plan party... cuba click kat
http://permatahatiku-sadi.blogspot.com/2009/01/party-is-here-d.html

kat situ sadi ada letak website dia dan boleh tengok alamt dan nombor phone tempat sadi tempah barang untuk birthday party :)

nURmALa mAZLan said...

kak,
birthday pary je ke, atau apa2 party apa2 pon boleh kak?

SaDi said...

nurmala... ha ah... apa-apa party yang nak dibuat... boleh beli barang kat tempat yang sadi beli tuuu... cubalaa tengok website dia dulu... boleh surf barang yang dijual... so menjimatkan masa dan senang nak buat pilihan bila nak beli barang nanti :D

Baby Tiger said...

hurm.. kite slalu jadi party planner - birthday party, bachelor party,in house part, new year part (well..i'm a party girl hehe) - thanks for the info sis!!

SaDi said...

babytiger... waaahhhh... ni kes selalu jadi party planner laa ni... anyway... kalau utk halloween party... ada costume yang menarik tau... huahuahauhauhua... pergilaa kat kedai tuuu... seronok beli barang kat sana :)

:iBuAfiQah: said...

thanx sadi...

SaDi said...

ibuafiqah... no big deal... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...