Monday, October 20, 2008

hmmmm... active or naughty.... huahuahua

Danial and Danish... sometimes they fight... other times... they laughing together... but most of the time...they play together....

Danial: I can climb the grill


Danish: Me too... I can climb higher...


Danial and Danish: Ibu... we can climb together...

16 comments:

cHeRyNa PiReS said...

mesti dowang nieh tinggi nanti sbb suke memanjat:D

D'Panther Nurul said...

alahai..cutenyer danish & danial.. teringat zaman kecik2.. hehe..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

huhu...dia menguji kemampuan tu...lepas ni bleh panjat bumbung plak hehe...

aNIe said...

Sadi...danish & danial tu dua2 lelaki...dulu anak akak Along & Huda tu pun sama camtu...berlumba2 panjat grill

Mummy Cool said...

hehhee.. kerenah anak lelaki.. so cute...!

arine said...

anak lelaki mmg lasak. aqim ni pon dh panjat2 kusi n katil.

zeti said...

biakan diaorg active sadi.. biasala, nk mmbsar :)

Nurmala said...

dah besar nnt boleh buat rock climbing pulak..hehe

busyuksayang said...

terlebih active diaorg nie sadi...hehehe

NONIE AZIZ said...

hehehe...lepas tu ibu dia menjerit tak Danial...danishhhh turuuuuuunnnn....

kirana said...

gini la adanya habit anak2 bujang kan..huhu..kalo gal lasak gini jugak tak tau lah hehehehhe

SaDi said...

cheryna pires... kalau panjat tak jatuh takpe... ni takut kalau terjatuh jee.... bebudak ni...

d'panther nurul... masa kecik dulu sadi pun suka memanjat... pastu pelik naper org marah2... laa ni dah ada anak sendiri... laa hai... anakku ni... part tu ikut mcm ibu lak... huahuahuahuaha

nrina... kalau panjat bumbung... nak kena sekali atau berkali-kali sebatan bebudak niiii... huahuahuahauha

kak anie... mmg budak ni ditakdirkan jumpa grill... mesti nak memanjat kot... huahuahuahuhaua

mummycool... itu laa... anak lelaki ni... suka betul diorg ni memanjat... nak buat camna... jaga je laa...

arine... ha ah... kerusi.. sofa.. kepala katil... antara port yg diorang suka panjat tau... huahuahuahuah

zeti.. itu laa... amik gambar tuu nak buktikan masa kecik ni diorg ni sangat laaa aktif... huahauhahauha

nurmala... rock climbing!!!!... itu laaa hobi yang sadi harap dijauhkan... takut kalau terjatuh... huahuahauhau

busyuksayang... tau takpe... dah ada anak nnt... jgn laa terover aktif mcm diorang ni... huahuahauhau..

kak nonie... ha ah... lepas amik gambar jeee... sadi pun mula jerit... DANIAL!!! DANISH!!!! TURUNNNNN!!!!... huahuahauhaua

kirana... nasib baik kakak dia tak selasak mcm ni... alhamdullilah...

wanie said...

2 beradik ni nak jadi spiderman ye...memanjat2 grill..
irfan ni kecik lagi...agak nye dah besar sikit nanti suka memanjat jugak

ras-adieza said...

then their mother climbed too....

Lily.Lulu said...

anak buah kita si nuha tuh pun kaki panjat jugak .. adiknya si nawra dah terikut ..

SaDi said...

wanie... itu laa... buat grill yang simple... anak suka laa nak tunjuk skill memanjat dia.... huahuahuahuhauhaa

kak ras... then.. the mother TTTTUUURRRUUUUNNNNN....

lily.lulu... mmg budak suka memanjat laaa... huahuahuhaua... tapi kena selalu monitor... takut terjatuh lak... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...