Tuesday, November 11, 2008

Welcome Home... My New Pets

I was sad... well.. moody... because of my research... tension headache.... then... my hubby came back... with one mystery box.... what is inside the box?????



yyyyeeeeeaaaaahhhhhhhhh.... kitten.... white kitten...


so cute... I named it TOMMY.... hehhehehhehe :D


In future... huahuahuahuahua :p

15 comments:

wanie said...

best nye ade pet baru..kucing lak tu..wanie ni peminat kucing..tapi tak leh nak bela...sadi sekeluarga mmg suka pet ye..tak silap sadi ade arnab kan

SaDi said...

wanie... mmg suka sangat bela binatang... especially hubby sadi... dulu mmg ada arnab... tapi dah bagi kat nursery.... supaya budak2 boleh main... :D

cendawanintim said...

cantiknyer pet baru tuh....

SaDi said...

cendawanintim..... sadi pun mmg suka pet yang berwarna putih... hari tuu white bunny... sekarang... white kitten... huahuahuahua... comel sangat masa dia tidur... :)

cikya said...

sadi, nape stress pasal reseach tu..sadi dah ambik full draf drpd puan ke....Ok jugak kucing, boleh cakap2 dgn dia

zeti said...

cutenye kitten tu.. geram zt tgk ;)

sadi xmo stress ye psl research tu.. zt tau sadi msti bole buat pnye :)

NONIE AZIZ said...

best...nonie suka tengok jer...bela, pegang? no....nooooo...nooooo...geli noks...

Nurmala said...

ya ampn....
comelnyer..
kita sangat suka kucing...
wak!!! meow ni macam kucing kita dulu
kaler putih

SaDi said...

cikya... sadi belum amik lagik... tapi tengah betulkan citation... laa hai... sebenarnya malas nak buat... itu yg jadi stress tuuu... huahuahuauhua :p

zeti... ha ah... cute sangat kitten tu... garang pulak tuu... walaupun dia garang.... tapi pemalu... hehheheheheh.. :D

nonie... oooo... akak geli ngan kucing yek... hehehehhehe... sadi... kucing tak laa... tapi kalau spesis amfibia tuu... geli laaa.... hehehhehehe :)

nurmala... masa sadi bukak kotak tuuu... ya allah... happy giler... comel sangat kucing tuuu... geram sangat... huahuahuahuahua :D

iena hamdi said...

comel nyer... kitaorg pun suka ngan makhluk miau miau ni.. tapi malas nak jaga... huhuhuhuh

SaDi said...

iena.... sadi pun malas nak jaga jugak... tapi... bila tengok kecomelan dia... eeemmmmm... oklah... bela...bela... huahuahuahuahua :D

D'Panther Nurul said...

sis sadi...
bestnyer dapat bela kucingkan..nurul ni penakut kucing tahap dewa dewi punye.. huhuhu..
kalau gi kedai makan tu mmg masalah..huhu...ade tak ubat nak bagi hilang rasa takut tu wahai kak sadi?? hehe..

SaDi said...

nirul... fobia tuu adalah masalah kita dalam control impuls dalam otak kita... kalau otak kita dah set takut... mmg kalau jumpa kucing... rasa takut... salah satu cara nak mengatasinya... kita control minda kita...ingatlaa... nabi muhammad sangat sayangkan kucing... jadi kita sbg umatnya.. kan lebih manis kalau sayangkan kucing jugak... :D

D'Panther Nurul said...

sis sadi...
mmg dah cuba sedaya upaya untuk tak takut pd kucing..
kdg2 cuba jgk control diri ni tak takut dgn kucing.. tapi huuhhh..tapi tak tahulah.. tak berjaya lagi.. huhu..
.
.
suka tgk kucing cute2 nie.. tapi nak pegang tu takut.. so tgk dr jauh je la.. :-)

SaDi said...

kalau camtu... bela cartoon garfield je laaa... huahuahua :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...