Friday, January 23, 2009

Another Free Stuff... huhuhuhuhuhuhu :)

petang semalam.... hubby sadi balik... seperti biasa laa... kebetulan... ada orang datang melawat rumah sadi... so sadi tengah sibuk layan tetamu laa masa tu... bukan aper... tetamu sadi sebenarnya jiran sadi yang tengah renovate rumah dia... so dia datang rumah sadi nak tengok konsep yang boleh dia ambil untuk renovation rumah dia... so sadi pun tak laa perasan sangat hubby sadi balik masa tuuu....

then... bila sadi keluar rumah... punya laa terkejut... tetiba ada rak kat depan rumah... pastu tengok hubby sadi tengah betulkan parking kereta... ish... bila masa laa pulak dia ni pergi ikea... ini macam rak dari ikea....


lepas tu... baru laa hubby sadi bagi tau... kawan dia bagi rak ni... pasal kawan dia dah beli rak baru...ooohhhhhh... kira orang kasi free laa ni.... huahuahuahuahuahua... :D

oklah tu... dapat rak baru... kira rak second hand... tapi still in good condition...like new ones... so sadi tengah plan nak letak kat bilik mana laa pulak... bilik anak sadi dah full.... so sadi ingat nak letak kat guest room... at leasts bila orang datang... boleh laa diorang simpan barang dalam rak ni... hhuhuhuhuhuhhuhuhuhu :D

4 comments:

cendawanintim said...

rezeki jangan ditolakkkkkk!!

iena hamdi said...

asik dpt free ajer ni.. betul2 rezeki.. kalau tak nak meh pas kat iena sama tau

liwaniel said...

untung nye sadi...macam2 dapat

SaDi said...

cendawaintim... betul... betul... betul... rezeki jangan ditolak... :)

iena... alhamdullilah... ada rezeki sikit... kalau iena nak rezeki... jgn lupa masuk contest kay blog sadi... :D

liwaniel... hehehhehehehhehehhe... rasa seronok sangat... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...