Thursday, January 15, 2009

Helikopter... oh... Helikopter

Orait... kali ni hubby sadi dapat suprise dari kawan dia... dapat hadiah... HELIKOPTER... huahuahuahuahua :D

Ini bukan laa helikoter betul... helikopter mainan... kat area rumah sadi ni mmg ramai yang main helikoter ni.... yang mainnya bukan bebudak... tapi bapak budak... huahuauhahuahua :p

hubby sadi ni cite laa kat kawan dia... tapi tak sangka pulak dapat hadiah free... tapi ni version yang pakai bateri... kalau yang pakai pelrol lebih baik dan lebih tahan lama utk main kalau nak dibandingkan ngan yang jenis kena charge bateri... anyway... org dah kasi pun kira ALHAMDULLILAH :D

orait... meh layan gambar helikoter mainan...




tak sabar pulak nak tunggu hujung minggu... boleh layan main helikopter... huahuahuahua :p

5 comments:

zeti said...

syoknye dpt hadiah helikopter.. ank2 sadi x berebut ke main helikopter tu? msti diaorg pun x sbr nk main ujung mggu ni kan ;)

liwaniel said...

best nye ade helikopter...mesti tak sabar2 nak main..nak main kat mana tu nanti?

CuTeMiUt78 said...

wah..dpt hadiah helikopter lagi..heh..heh..heh.. yg tak sabo nak main.. bukan budak2.. tapi mak ngan bapak budak plak yg excited.. hua..hua..hua

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

kalau terhempas tak jahanam ker?

selalu cam teragak2 jer nak belikan Zikry..mmg dia nak tapi benda tu dahlah mahal kalau sekali gune dah terhempas huhuhu...

maicher said...

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...