Saturday, January 10, 2009

Tag dari Wanie



Baru je bagi tag kat org... dah dapat tag lain... huhuahuahuahuahua :D kali ni dari wanie.... so meh layan tag award kali ni....

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda:
WANIE

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya

1) sangat suka layan tidur... huahuahuahua :p
2) sangat suka bershopping
3) sangat suka berblogging..... huahuahua :p
4) sangat suka tengok powerpuff girl, spongebob dan totally spies... layan cartoon
5) sangat suka merajuk dengan hubby... kwang..kwang...kwang... :D
6) sangat suka baca majalah interior...
7) sangat suka bercuti-cuti malaysia
8) sangat suka termenung tengok ikan kap berenang... huahuahuahuahua :D
9) sangat suka berborak ngan kawan-kawan
10) sangat suka menghias rumah :)

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda

oklah... kali ni sadi pilih semua reader yang baca utk buat tag ni... hehehehhehehehe... kalau tak pernah buat... baik buat tau... nanti baru digelar CUTE.... huahauhauhahuahua :p

4 comments:

cHeRyNa PiReS said...

waaaa...pandai la trick sadi...sape bace and buat tag baru dpt award ek...bagus...baguss...:d

rerama salju said...

wah sadi,suka majuk dgn cik abe ya?selalu kena pujuk tak?awwwwwwww

liwaniel said...

wanie pun suka merajuk ngan hubby..merajuk manja gitu

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kita dah dpt pun tag ni.. dan dah buat pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...