Wednesday, January 21, 2009

Toys For Free... huahuahuahuauahua :D

Malam semalam... hubby sadi dapat phone call dari bos dia... bos dia nak sedekah toys anak dia... dah banyak sangat toys kat rumah dia... sempena nak sambut tahun baru cina ni... so dia nak clearkan toys anak dia....

so... apa lagi... hubby sadi setuju laa... so... meh layan gambar toys untuk anak-anak sadi....

ini laa toys yang kitorang dapat...


so... susun laa toys yang banyak kat bilik danial dan danish


ultraman set


power rangers


ben 10


aeroplanes set


cars


superman and batman


transformers


toys kat bilik diyana


alhamdullilah... murah rezeki anak-anak sadi... dapat hadiah... sempena birthday danish dan jugak chinese new year ni.... :D

14 comments:

Eija @ Purple28 said...

untungnyer dapat hadiah birthday yg banyak...tapi yg penting kena cuci and rendam dulu hehhehe...yelah we dont know kan what happened before..?? sajer nak berpikiran negatif ....hahahaha..

SaDi said...

akak...thank for reminder... :D

AyangAizul said...

waaa... bestnyer dpt collections bebyk tuh. kalo Adeef dpt kompem2 la xkan bersusun camtuh... huhhuhu...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

uihhh..banyaknyer...

liwaniel said...

seronok la anak2 sadi..dapat hadiah toys yg banyak..

pB said...

tak ada lebih ker??

nURmALa mAZLan said...

mak aii...
dah macam bilik pameran la pulak

MaDihays{Ida} said...

uiiii... banyaknye,
dah macam kat kedai mainan..
ni klau dpt kat aQ berdua tu, ultraman tu hilang kpale la jawabnya...

sheila said...

wow..
byknye collection anak bos tu..

Ummibatrisya said...

banyak sungguh koleksi :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. banyak nya mainan... penuh almari tu semua.. klu dpt dek budak bulat mirul tu.. confirm.. dia kesukaan sambil tepuk2 tgn pastu ckp.. anyakkk..

SaDi said...

ayangaizul... sebab tu sadi letak tempat yang tinggi... supaya diorang ni tak sampai :)

nrina... sadi pun suka tengok tau :)

liwaniel... bukan setakat anak... mak bapaknya pun suka jugak :D

pB... lebih takde... nak lagi ada laaaa.... :p

nurmala.. ha ah... pamerkan utk bebudak jee... nak main nyeee tak boleh... huhuhuhuhuhu :D

ida... kalau letak kat bawah... alamatnya bakal semua yang berkepala hilang kepalanya.... hiks

sheila... itu laa... sadi pun tak sangka sebanyak tuuu... :)

ummibatrisya... yang penting... free... hehhehehhehhe :P

cutemiut... anak sadi pun nak bawak turun semua mainan tuuu... pastu sadi kata... kalau bawak turun satu... ibu buang semua... hehehehhehehehhe :D

iena hamdi said...

mak ai.. banyak nyer toys... meh bak sikit... macam kat kedai pulak.. hehehhe

SaDi said...

iena... hhehehehhehehe... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...