Tuesday, June 9, 2009

LANGKAWI DAN AKU.... :)

Ini kisah masa sadi pergi langkawi hari tuuu... masa tu kena buat paper presentation berkenaan research masa buat master hari tuu... so.. let the story begins...

Masa pergi... ini laa beg yang sadi angkut pergi langkawi...


Dapat hotel dekat langkawi tuu... nama dia.... hmmm... tak ingat laa pulak... tapi ini laa pemandangan dari bilik hotel... sadi share bilik dengan purple28...


Ini pulak masa kitorang kena buat presentation... gubra gila masa tuuu...


Part yang paling seronok... shopping... ini laa barang yang sadi dan purple 28 beli masa shopping... huahuahuahua :D


Orait...dah nak balik... so tengok laa... beg sadi dah beranak... kwang..kwang..kwang :p


Masa sampai kat rumah.... check laa barang... hmm... ada pinggan yang pecah... member sadi naik airasia.. elok je barang tak pecah... naik MAS... habis pecah pinggan dibuatnya.... :(


Tengok... lagi barang sadi pecah... uwwaaaa!!!!!!!


Dan lagi mangkuk pecah... bengang betul laaa... dah laa naik MAS.. pecah laa pulak... ini bukan laa kelas tambang murah... tapi part servis... HAMPEHHHHHHH !!!!!!

Moral of the story: bila shopping tak ingat dunia... beringat laa pulak macamana nak bawak balik nanti... kalau pecah.... lebih baik beli kat sini je... tak payah nak pergi langkawi...

5 comments:

busyuksayang said...

bestnya sadi gi langkawi...i paling suka their foods...nyum nyum...tp sayang pecah barang u tue...

aTan said...

aku naik air asia..beli pinggan mangkuk jugak....tak pecah pun...maybe xde rezeki ko kat mangkuk tuh..hehe

nURmALa mAZLan said...

wakkkk!!!!
rindu ng langkawi

sheila said...

napa tak balut each of the pinggan ngan paper...sayangnyaaa...

masa hubby kite gi china dulu pun camtu..naik MAS gak..beg yg ber'lock' tu dipecahkan..apa kes?? bukan ke dorang ada scanner..xkan nak kene cek satu2 kot dlm beg tu..x amanah betul..sib baik xde brg berharga kat dlm beg tu..cuma baju2 je

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronoknya sadi g langkawi.. tapi tu la.. pecah habis barang2 tu.. sayang je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...