Tuesday, September 23, 2008

23 Ramadhan 1429

I’m in a bad mood… Purple28 and me reviewed the chapter 2… it’s very hard to critical thinking the arguments for the chapter… at least… we try very hard to finish it… then,,, my sister called…

Along: Anak kau dah cukup tak baju raya?
Me: Kenapa… kalau nak tambah boleh jugak…
Along: iye laa… nanti along belikan baju untuk diorang lagi…


Huahuahuahuahuahuahu… the news… it’s really cheer me up… huahuahuahua.. SPONSORED BY ALONG!!!!!



Then… I’m very excited to review Chapter 3… huahuahuahua… even though it’s quite difficult.. but I take it as a challenge… huahuahuahuahu… it’s done… 6.30pm… I save the document and start to prepare my meal…. Huahuahuahuahua

My Chapter 4... uuuwwwaaaa... still nothing... then Purple28 sms me... she told me to just give the outline.... huhauauhahuhaua... I will do it tonight!!!!!!

My menu for today

Black Burn Meat… huahuahuauhaa


Rainbow Mixed Vege…. Huhuhuhuhuhhu..


Sweet Orange Papaya….. hehehhehehehe


Red Popiah Basah…. Huahuahuahuaua


Yellow Corn Puding and Sweet Jelly Teletubies… huahuahuahuahua


Lychee Syrup… hhahahhahaha



Ooohhhhh… my stomach… full…. Blruppppppp…. huahuahuahuahuahuahua

14 comments:

shafa said...

hhhuuuuhhhuuuuu murah rezeki. Byk gak Along sponsored tu. Bukan senang nak dapat org sponsor raya2 ni. Dpt laaa jimat sikit duit, duit raya kna bagi lebih skit dkt anak dia laaa.

SaDi said...

huahuahuahuau... duit raya tak yah kasi... Along sadi memang sporting!!!!! huahuahuahuau... lagi pun sadi adik bongsu dia... tu yang dia sayang lebih sikit... huahuahuahua... (start perasan laa ni)... huahuahuahua...

shabaneeny said...

bestnyer... ari tuh dah sponsor sadi punyer kan?

p/s:tanya along taknak adik angkat ker? :P

Mama Ju said...

along xnak sponsor ank kita ker..

SaDi said...

Shahbaneeney... aa'ah.. hari tu along sponsor baju sadi ngan diyana, hari ni dia belikan baju utk semua anak sadi... huahuahuahua.. adik angkat... along sadi dah ada 7 orang adik yang mmg suka disponsor... huahuahuahua...

Mamaju... laaa... naper tak bagi tau awal... kalau awal sikit... maybe boleh disponsor oleh along... huahuahuahua

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

teletubbies jelly sedapnyer

wanie said...

best nye along sponsor baju raya...byk la baju raya anak sadi...raya sakan la nanti

SaDi said...

purple28... huahuahuahuahua,\... teletubies jelly tuu mmg SSEEEEDDDAAAPPP.... huahuahuahuahua

wanie... hadiah utk DIYANA yang berpuasa tahun ni... baru 5 hari dia tak puasa... huahuahuahua... satu kejayaan untuk DIYANA... :D

Mummy Lieza said...

ehhmm ehmm.. sadi, kirim salam kat along ya...hehehehe ( salam ada makna tu.. ) hohohohoh

arine said...

Wah best nyer dapat baju sponsor gitu..gumbira..gumbira

zeti said...

baiknye ati along sadi kan.. tp org yg pmurah ni lg murah rezekinye..

:)

CuTeMiUt78 said...

wah baguskan ada along yg blh nak sponsor baju raya.. untung sadi jadi adik bongsu kan.. cam kita.. anak sulung.. takde sapa nak tlg sponsor.. hhhuuu..huuu..

miszrLina said...

tu yg best ada beradik yg cOncern..
beli mna yg bole..huhu...

alamak..best nye tgk air lychee dia..ahaks...

arini nak buat ar..hehe... longan ke..best gak ek...

SaDi said...

mummy lieza... waalaikumsalam (sadi tolong jawabkan) huahuahuahuaua...

arine... mmg masa untuk bergumbira... huahuahuahuahua....

zeti.. mmg dia pemurah... macam adik dia jugak... huahuahuahuauha...

cutemiut78... kalau anak sulung, kena mintak hubby selalu sponsor... huahuahuahua... :D

miszrlina... alhamdullilah sadi dapat kakak dan kakak ipar yang mmg suka sponsor tadi... huahuahuahuahua... tapi.... kalau diorg mintak tolong... tak boleh laa nak berat tulang... kena tolong sedaya upaya jugak... huahuahuahuhua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...