Tuesday, December 9, 2008

10000 CONTEST... huahuahua... THE WINNER...

I would like to announce... the winner for the 10000 visitors contest... and the winner is... CUTEMIUT78..... huahuahuahuahuahuahuahuahua :D

The evidence....




huahauhauhua... so my dear... you can choose... the prize... either MYSTERY GIFT or CASH... huahuahuahuahua... let me know.... :D

18 comments:

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

alaaa terlepaslak...sadi tak jadi balik kg ke?

akak masih kat jb tau..ade wedding this weekend..

aNIe said...

OOOh...ada contest ke? ehehehe....rezeki cutemiut tu...

zeti said...

congrats to cutemiut.. cedih ni.. smlm 5,6 kali zeti refresh blog sadi.. huhuhu.. xde rezeki la tu :p

wanie said...

dah ade winner ke...terlepas lagi..tak de rezeki

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah...

CuTeMiUt78 said...

mekacih sadi.. tak sangka kita dpat tau..

CuTeMiUt78 said...

mula2 cam tak perasan..sekali tgh nak refesh blog sadi.. sib baik kita terperasan..

CuTeMiUt78 said...

emmm.. hadiah erk..??

CuTeMiUt78 said...

terpulang pada tuan rumah la.. nak beri apa.. kita terima saja..

CuTeMiUt78 said...

tak kisah punya..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. janji ada hadiah kan,..

CuTeMiUt78 said...

so.. capture pengunjung yg ke 4000 kat blog kita plak erk..

Nurmala said...

wak!!!!
terlepas sudah!!

sheila said...

to cutemiut..
kalau kite kite prefer mystery gift..hadiah tu boleh simpan as kenangan...

:iBuAfiQah: said...

xdapat nak sertai contest sadi nie..
balik kg la sadi...
tahniah kat cutemiut..

Ena said...

salam, tompang lalu

bagus tol kowang kan, tuko jek pezen yg kowang dapat ekeke dan tak lupa gak mamafif pun sentiasa menyelit ek...

CuTeMiUt78 said...

to sheila, heh..heh.. tak kisah la tuan rumah nak beri apa.. kita terima ngan senang hati..
sadi, apa jua hadiah yg sadi beri.. kita hargai...

SaDi said...

purp;e28.... balik kampung hari tu... akak sibuk yek... selamat pengantin baru utk sepupu akak tuuu...

kak anie... takpe... ada contest lain lagi... akak try laaaa...

zeti... jgn sedih... ada contest lagik.. nanti kalau ada rezeki... tak ke mana... :D

wanie... ha ah... dah ada winner... try lagik next time yek..

cutemiut.... tahniah tau... nanti sadi pos hadiah tuuu... tunggu.... huahuahuahuahua :D

nurmala... hehehehehe... dah terlepas... tapi yang akan datang tetap ader... :)

sheila... sadi pun tengah pikir hadiah yang paling sesuai... huahauhuahua :D

ibuafiqah... hehehehe... try lagi nanti yek..

ena.. hehehehhehe... nanti sadi kasi hadiah special kat cutemiut.. huahauhauhauhua.. :D

cutemiut.. sadi tak tau nak kasi hadiah aper... tapi sadi lebih prefer cash... pasal nnanti cutemiut boleh beli hadiah yang boleh dipakai sebagai kenangan... huahauhauhuahua.... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...