Sunday, January 18, 2009

Party Is Here... :D

Hari ni sadi sibuk jugak utk last minute preparation untuk birthday party esok... kalau boleh sadi nak jemput semua datang ke birthday party danish ni... huahuahuahuauhua :D datang yek kalau berkesempatan... iyelah.. bila wanie pun tanya samada dia dijemput ke tak... sadi rasa... sadi nak jemput saper yang tinggal kat area sadi ni untuk datang... well... buat yang tak pernah tengok sadi... atau gambar sadi... atau yang nak tengok sadi in live... boleh laa datang ke party ni esok...

Location: D'Ceria Nursery, Jalan SP 4/16, Bandar Saujana Putra, Selangor
Date: 19 January 2007
Time: 4.30pm - 6.00pm


well... reena ada jugak tanya sadi pasal macamana nak buat birtday party... anak dia pun sebaya ngan danish ni... so... kat sini sadi buat check list utk buat party...

1) Jemputan... sadi jemput anak-anak jiran sadi, kawan sekolah nursery dan any bloggers yang ada kelapangan untuk datang... ini penting untuk untuk budget makanan :)

2) Kek... sadi tempah kat choc n cheezz.... sadi amik satu kek 1 kg dan 55 cup cakes... :D


3) Bihun Goreng dan Air... yang ini nursery anak sadi sediakan... huahuahuahuahua :D

4) Party Pack... yang ini sadi beli kat pemborong yanh kebetulan berdekatan kat rumah sadi... kalau nak tengok list of item... boleh tengok website SONSWEET MARKETING


5) PINATA... huahuahuahau... minatang ni laa yang paling sadi suka.. pasal mmg comel... yang ini sadi beli kat shah alam... kalau nak tengok item dia.. boleh click BALLONBUZZ... kedai ini baru bukak sebulan lepas untuk kat area shah alam... aksesori untuk party pun sadi beli kat sini :D





6) BADUT... yyyeeeeeeaaaaa.... dah dapat pun badut... nama badut ini rizal... kalau nak hubungi dia... click BADUT... nasib baik dapat runding harga dengan dia... dapat laa RM150 satu jam... kalau badut lain... semuanya mahal... lebih kurang RM200 hingga RM380 satu jam

7) hadiah untuk anak... huahuahuahuahau :D sepatutnya ini hadiah untuk danish jee... tapi seperti biasa... bila sorang dapat... semua anak sadi yang lain nak jugak... so... buy 3 for 1 birthday... kopak dibuatnya... aper nak buat... so semua anak sadi dapat laa hadiah baju dan cadar... so meh layan gambar hadiah diorang...

Hadiah Danish


Hadiah Danial


Hadiah Diyana


nampak gayanyee... masa birtday danial ngan diyana nanti... takde hadiah... pasal dah dapat hadiah dulu sebelum birthday... huahuahuahuauhua :D

p/s: jemput yee datang ke party ni esok... :D email sadi kalau nak datang... nanti sadi bagi tau jalan nak datang... datang jangan tak datang :D

6 comments:

aNIe said...

Rajinnya Sadi buat birthday celebration...akak malas...heheheh...bila birthday anak2...kami sekeluarga pi celebrate makan2 je....pastu beli kek...itu aje...

Walau aper pun...SELAMAT HARI JADI to Danish...semoga birhtday partynya esok akan berjalan lancar...

Kalau anak akak lah ada badut...dia lari sembunyi kat tempat lain...dia takut...

CuTeMiUt78 said...

alamak, tak blh la nak attend besday party danish ni.. anyway.. selamat ulang tahun yg ke 3 thn utk danish.. semoga menjadi anak yg soleh dan berguna..

nURmALa mAZLan said...

jauh la..
tak pe la kak..kita wish dari jauh ye...

pape pon selamat hari jadi yg ke-3 buat danish...semoga panjang umur dan murah rezeki.. x mo nakal2 ye

:iBuAfiQah: said...

sadi,
sori xdapat datang la..
anyway happy bezday kat Danish....
nnti leh tiru tak camner sadi buat bezday party nih..
nnti afiqah setahun ingat nak sambut bezday dia..

miszrLina said...

wah. sangat best!!! nak joiiiinnnn...

hehe.....

SaDi said...

kak anie... thank you... ooo... dia takut badut keee.... cuba tunjuk gambar badut dulu dalam sebulan sebelum party... bila dia dah biasa tengok... tak laa dia menangis... anak sadi yang danial tuuu pun penakut badut... pastu sadi tunjuk gambar dan cerita yang best-best pasal badut... baru laa dia seronok... hilang rasa takut... :)

cutemiut... takpe... nanti kalau ada lagi... boleh datang... :D

nurmala...insyaallah... :)

ibuafiqah... you are most welcome to copycat the event.... mesti budak rasa seronok... dan happy memories will last forever... :)

miszrilina... boleh kalau nak join...nanti masa birthday diyana nanti kee....:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...