Monday, January 19, 2009

Happy Birthday Danish!!!!!

Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday to Danish
Happy Birthday to you

Alhamdullilah... Danish dah berumur 3 tahun hari ini. Birthday party tadi pun selamat berjalan dengan lancar... so meh layan gambar...

Masa ni tengah bersiap nak party


Kek... dapat satu lagi kek extra... kawan sadi kasi kek chocolate...


Kek Ben 10


Cupcakes Spongebob and Friends


Posing sikit...


get ready for party


Ready to sing birthday song...


Play with pinata


berebut goodies.... huahuahuahuahua :p so much fun...


hadiah... seperti biasa...hadiah danish ni dibahagi 3... untuk diyana dan danial jugak...huahuahuahuauhahua :D


sadi rasa seronok party tadi...walaupun rasa penat... tapi berbaloi... huahuahuahuahuahua :D

p/s: boleh tukar bidang jadi party planner laa pulak lepas ni... hehehhehehehehe :D

12 comments:

arine said...

sonoknye! Happy besday Danish! Be a good boy k..

liwaniel said...

happt birtjday danish...buat kat tadika ye...meriah sgt birthday party danish..siap ade clown lagi

zeti said...

meriah b'day party danish.. bdak2 msti sonok sbb ada clown.. sadi, pinata tu pebende ek?

iena hamdi said...

anyway.. happy birthday danish.. moga jadi anak soleh yer

iena hamdi said...

sadi pinata tu yang dalam dia ada gula2 or candies yer? yg beday boy need to push out then candies semua kuar ?.. tu ker?.. sebab aru tengok katun handy manny ni hehe kebetulan dia sebut pinata ni?..hehhe tak tahu pulak nama dia pinata

miszrLina said...

hepi birthday Danish!

moga mbesar dgn sihat.. ceria...
jd anak yg soleh....
insya'allah...


pstt.. Danish sebaya ngan anak i la.. nama pon lebih kurang Adam Danish. hehe

SaDi said...

arine... thank you :)

liwaniel... ha ah... yang iver excited nyee... ibu dia... huahuahuahuahuahua :D

zeti... pinata ni ada dalam macam-macam bentuk... kita letak gula-gula, coklat, agar-agar atau aper sahaja yang budak suka makan... pastu...birthday boy yang akan rasmikan... pinata ada 2 jenis... yang pukul ngan yang tarik... utk danish sadi belikan yang tarik... so bila pinata tuu ditarik... semua gula-gula tuu pun turun laa.... aper lagi... bebudak pun berebut laa amik goodies... :D

iena... ha ah... benda ini origin dari mexico kalau tak silap sadi laa... budaya org sambut birthday kat sana... so much fun... sebab tuu sadi beli menatang pinata tuuu... huahuahuahuahua :D

miszrilina... hehehhehe... kita serupa laaa :D

NONIE AZIZ said...

waaaaaa...bestlah cup cake tu nampak sedapla...

busyuksayang said...

bestnya cupcakes...anyway, happy belated birthday to danish...muahssssssss

CuTeMiUt78 said...

happy besday for danish.. sekejap je masa berlalu kan.. danish dah pun 3 thn.. alhamdulilah... semoga membesar dan menjadi anak yg soleh ya.. meriah betul party besday danish ni

nURmALa mAZLan said...

wah...meriah nyer birthday danish...happy birthday to danish

SaDi said...

nonie... hehehehhe... mmg sedap... :D

busyuk sayang... tenkiu

cutemiut... insyaallah

nurmala... thanks my dear... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...