Saturday, January 17, 2009

Party Planner

Birthday Danish dah nak dekat.... so petang tadi sibuk laa mencari barang untuk birthday party Danish... nasib baik sempat nak tempah kek... anyway... meh layan check list untuk party nanti...

1) Kek untuk Danish: Cartoon Cake (for family) and Cupcakes (for nursery)... sadi tempah kat sini:
kedai kek

2) beli secara borong dengan pembekal barang untuk birthday party... SONSWEET MARKETING

3) pinata... dah jumpa kat satu kedai kat shah alam... tak decide lagi nak beli atau tak... Danish kecik sangat laaa nak pecahkan menatang tuuuu...

4) jemputan... emmm.... utk nursery... untuk bebudak sekolah ngan danish laaa... pastu utk family... just celebrate kat rumah jeeee...

5) badut... hmmmm... penting ke... dah survey harga RM200 untuk satu jam, RM300 untuk 2 jam...

itu je yang sadi plan... harijadi danish 19 januari ni... genap dia berumur 3 tahun... hmmm... nak plan bagi dia surprise.... huhuhuhuhuhuhu :D

6 comments:

liwaniel said...

mesti meriah birthday party danish nanti..tak jemput kite ke?..hehehe

cik wanie said...

mesti meriah kan majlis birthday tue,
hehehehehehe:)
tapi x per kan tuk yg tersayang:)
amin

arine said...

wah, sonok la nak sambut besday danish ye!

reena said...

beshnye sis...anak kite sebaya la... ahaks... danish kite pon 3 taun.. 15 april nih...

wah.. bole tanye sis nih cane nak buat besday party....

bile partynye nih?? heheh

SaDi said...

liwaniel... nak datang ke... boleh... :) betul ni tau... kalau nak datang.. email sadi19@yahoo.com.

cik wanie... hehhehehehehhehe :D

arine... ibu nyee yang terover excited... huahuahuahuahua :D

reena... boleh... nanti sadi buat post ttg party ni... :D

CuTeMiUt78 said...

wah... bestnya. mesti meriah sakan kan besday danish...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...