Monday, April 20, 2009

Besarnya Rumah.... :)

Sebenarnya... semalam a.k.a Ahad... sadi pergi rumah abang sadi dekat SS7 Shah Alam... lepas tuu... masa berborak-borak.. terbukak laa cerita pasal nak beli rumah... well... terkejut jugak sadi bila dengar abang sadi nak beli rumah baru... di SETIA ECOPARK... masa dulu... sadi pernah jugak tengok show house kat sana... memang menarik dan MAHAL... then... abang sadi bagi laa tau yang di beli rumah dengan keluasan 60x115kaki persegi... memang besar gila...

Ni gambar ilusi dari website dia...



sadi pun tengok laa gambar rumah abang sadi... memang cantik dan menarik... harga... jangan cakap laaa... bayaran bulanan dia pun dah berjaya membuat sadi terpikir 100 kali... berapa laa gaji abang aku niii... anyway... abang sadi akan pindah dalam bulan 8 ni... so... boleh laa beraya di rumah baru abang sadi nanti... huahuahuahuahauha :D

15 comments:

iena hamdi said...

wah memang cantik n besar giler...

kirana said...

pengsan tengok

SaDi said...

iena... memang cantik pun... rasa berangan nak beli rumah macam tuu... ;)

SaDi said...

kirana... huahuahuaahu... mula laa nak berangan bila dah umur $% nak beli rumah macam tu jugak... huahuahuahuahua ;p

my-niezzareena said...

murah rezeki abang sadi... bleh tumpang beraya skali kat umh dia... ngeeee... :P

SaDi said...

niezzareena.... boleh :)

cHeRyNa PiReS said...

sha membayangkan garden di depan rumah nieh..huh! sure mengancam...

aNIe said...

Kalau anak2 ramai...memang seronok berumah besar...kalau tinggal berdua aje...bila anak2 dah kerja jauh...alahai...sunyinya...

Tapi memang cantik rumah tu...ntah bilalah akak dpt beli umah camtu...

zeti said...

bsar tu sadiii.. bestnye kan :) area mana ek?

Mamamanja said...

sure bayaran bulanan sebulan lebih gaji MM nih :p

SaDi said...

cheryna... kalau nak ikutkan... boleh laa dalam 6 biji kereta parking... huahuahuahuahua... bila laa sadi nak merasa beli rumah macam tuu... huhuhuhuhuhu :D

SaDi said...

kak anie... itu laa... anak abang sadi 3 orang jeee... cukup sorang satu bilik... huahuahuahuahuahua :p

SaDi said...

zeti... setia ecopark nii dekat lebuhraya NKVE... lepas tol shah alam... sebelum tol bukit raja... kat situ laa area dia.. :)

SaDi said...

mamamanja... ha ah... hampir gaji sadi sebulan kalau kerja kat putrajaya nanti... seram rasanya kalau nak bayar duit rumah banyak macam tuuu... :)

shafa said...

huii...setia ecopark tuh...!!!
tuh tpt org2 kaya tuh...
kaw mmg secured abih dlm tuh...
xmampu ler beli situ...
tp kaw tuh mmg bagus..
setia alam area tuh sbb tgh nk membangun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...