Friday, November 7, 2008

WhO DiD tHiS... DiYaNa'S EyE!!!!!!!

I was taking my shower… whereas… my hubby was praying… both of us were in our rooms… whereas… the kids were watching TV at the living room… then… Diyana went upstairs… she was crying….



then…… my hubby noticed that she got bruise eye… UUUUUWWWWAAAAAAA….. my hubby called me… then when I saw it… I was very shock… hmmm…. I asked her… who did this… Danish or Danial… then she answered… nobody pulls her or beat her… she was fell off from the sofa... poor Diyana… her eyes was bruise… I’m not sure how she fell off… but surely she must plays with her brothers and fell off…. I think so… hmmmm….

Things can happen… just a few moments that you were not there with your kids… anything could happen… hmmm… :I

11 comments:

kak ja said...

Cian dia... Gitulah, Sadi..Kekdg bila kita terleka sekejap pun boleh jd mcm2.. Tp apa bleh buat, kan? Takkan 24 jam sehari mata kita kat depa je...

cendawanintim said...

lorrrrr, teruk gak tuh..

SaDi said...

kak ja... ha ah... rasa bersalah pun ada... patut suruh diorang semua naik kat atas jugak... tunggu dalam bilik... :)

cendawanintim... itulah... takut nanti orang ingat kita pukul anak pulak... padahal mmg dia jatuh... tersagat kat carpet tuu sadi rasa... hmmm... :I

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

pity her... send my hugs and kisses to diyana...

aNIe said...

Sadi...anak2 begitulah...kalau bermain2...kita tak perhatikan...ada aje yang jadi...

Takpelah...dia adik beradik...nak buat camaner...seb baik tak kene apa2 kat mata tu...sian dia...

SaDi said...

purple28... nana kata.... mmmmmuuuuaaahhhhhh..... :)

kak anie... betullah kak anie... bebudak ni main sesama... terkasar sikit... dah tersembam jatuh... nasib baik takde mende masuk kat mata... syukur just lebam... tak berdarah... :I

ezni said...

ahah, aku slalu baca blog ko tapi takde masa nak menulis.life's like dat - aku aku toksah cite - name aja girls tapi calar balar..tu kire baik la anak ko jatuh sendrik..heheh ;)- tu pasal rumah aku kosong takde mende2..SAFETY...heheh;)

SaDi said...

ezni... ni laaa first time kau ni tinggal jejak kat blog aku ni... aku ni jarang masuk facebook laaa... aku lebih suka blogging... hehehehe... anyway... nasib baik laa diyana tu jenis yang tahan jugak... kalau laa danial yang jatuh... aku rasa mau satu taman dengar dia menangis... :)

PuteriSatu said...

lahai...ciannya dia...takper diyana kautkan....

SaDi said...

puterisatu... ha ah... adat laaa budak nak besar :I

CuTeMiUt78 said...

alahai cian dia.. tapi begitu ler anak2kan.. benda nak jadi kita tak blh nak agak.. akan terjadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...