Wednesday, December 3, 2008

Kucing Makan Strawberry dan Pisang Kaki

Tommy... my little kitten... dah mula menyibuk bila org makan... pastu... dia layan makan buah pulak... huahuahahua... kalau sakit perut... jgn bertabur kat rumah cukup... kalau tak... GET OUT.... huahuahuahua :D

Pisang Kaki


waahhhh.... so delicious...


huahuahuahuahua :D

17 comments:

Ummibatrisya said...

tak pernah cuba makan pisang kaki :)

sedap ke?

mesti sedap kan, kucing pun suka :)

jangan kucing tu sakit perut dah :)

:iBuAfiQah: said...

pisang kaki nie irnie dah makan masa g beijing dulu...sedap rupanya...

siap petik kat pokok lagi...syok..

tp bila balik malaysia dah xnak makan plak...

kucing pun makan jugak..so sadi kena buat stok buah pisang kaki la lepas nie yerr..

CuTeMiUt78 said...

emm... pisang kaki..??

CuTeMiUt78 said...

ni la first time dgr pisang kaki ni..

CuTeMiUt78 said...

sedap ke sadi..? la awat tommy kitten yg mkan plak..

CuTeMiUt78 said...

tak sakit ke perut tommy tu.. klu sakit kan ke haru..

CuTeMiUt78 said...

kemain lagi ya tommy mamam kat dlm bowl lagi.. cantik je..

CuTeMiUt78 said...

eh.. ni kitten yg ari tu kan.. yg sadi ada buat n3 pasal kucing tu kan

CuTeMiUt78 said...

dah cantik tommy erk..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..

katak_78 said...

waa...pisang kaki..best tapi keras!!meh jawab soalan kuiz kat umah katak-ayu..mana tau akan dapat pizza voucher free!!!!

zeti said...

camne ek rasa pisang kaki? siyes, festime zt tgk :p ehehe.. kucing tu mkn pisang ni sama ke? kucing zt pun camni gak, icing kek pun dia belasah :p

Mama Shahmi said...

ini rupanya buah pisang kaki. Selama ni dengar orang sebut je. :)

SaDi said...

ummibatrisya... pisang kaki tuu... rasa dia macam ciku laaa... tapi lagi sedap dari ciku tau... hahuahuahuahuahua :D

ibuafiqah... sadi beli ni kat cameron hari tuuu.... sedap tau... :)

cutemiut... ha ah... ni laa kitten hari tuuu... manja sgt... nak makan buah laa pulak... nasib baik tak kena cirit... kalau tak... habis rumah sadi... huahuahuahuahua :P

katak... orait... nnt sadi pergi yekkk...

zeti... kucing spesis sekarang ni mmg suka bedal semua benda kot... huahuahuahahua.. :D

mamashami... laaa. tak pernah tengok keee... takpe... nasib baik baca blog sadi.. sekarang dah tau rupa dia macamana... hehhehehehhe :)

wanie said...

uikk..kucing sadi ni suka makan pisang kaki...

wanie said...

wanie pun suka makan pisang kaki ni..sedap..tapi dah lama tak makan..

husband wanie tak penah tau buah pisang kaki ni..2 minggu lepas masa pegi pasar baru la dia kenal pisang kaki ni

SaDi said...

wanie... hehhehehe... sedapkan pisang kaki tuuu.... delicious... huahuahuahua :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...