Monday, January 5, 2009

Sekolah Kebangsaan Puchong Utama 2

Hari ni hari pertama persekolahan... untuk n3 kali ni... sadi nak share hari pertama Diyana bersekolah di sekolah kebangsaan puchong utama 2... alhamdullilah... proses pendaftaran dia berjalan lancar... punya laa ramai ibu bapa yang datang... rasa meriah sangat.... Diyana sekarang ditempatkan di darjah 1 Nilam... tapi kelas ni tak confirm lagik pasal kena ada ujian untuk tentukan kelas... kelas pertama sampai kelas tercorot... hopefully... jangan laa Diyana masuk kelas terakhir... kalau kelas sederhana pun kira ok... tapi kalau first tuu... kira bonus laaa... so esok dia akan duduki ujian tuuu... so... meh sadi share gambar untuk hari ni...

Get ready to school....



ramainya murid... tuuu diyana... :D


Ok... beratur semua nak masuk kelas....


diyana duduk kat depan....


orait... masa untuk belajar.... :)


pengalaman pertama sadi....yang paling sadi terkejut... bayaran yuran hanya RM3 sahaja... yuran PIBG dan yuran pelbagai akan dikutip padaa bulan jun... untuk buku tulis pulak... lebih kurang RM45 sahaja... alhamdullilah :)

4 comments:

zeti said...

comey diyana ikat tocang dua.. t'ingat zt masa kcik2 dulu pun ikat rmbut camni gak :)

yuran PIBG x diputuskan lg kene byr bape ek? thn lps masa zt setelkan adik2 zt pnya la mhl.. mntak2 thn ni da murah..

miszrLina said...

Diyana looks happy on day 1 =)
thats gOOd...


so camne arini? sure dia semangat nak g skool kan..

*tingat lak zaman kanak2 dahulu...huhu

wanie said...

dah ready nak ke sekolah ye...semangat dia nak ke sekolah...

SaDi said...

zeti... iye ke yuran pibg mahal... ntah laaa... simpan jee laa duit utk bayar nnt... :)

miszrillina... sadi ingat lagik masa dulu pergi sekolah darjah satu, dapat duit saku 50 sen je... tapi utk diyana... kalau 50 sen, alamatnye boleh beli air jeee kat kantin dia...

wanie... hehehe... mak bapak dia pun semangat jugak nak hantar anak sekolah... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...