Wednesday, June 24, 2009

Sibuk laaa... Rasa macam jadi IBU yang Kurang Prihatin... :(

Rasa penat... rasa menyampah.... minggu depan ada inspection kat Bintulu... so last monday sadi kena pergi Bintulu... dah laa kapal terbang delay... dah berlepas dari KLIA... lepas 30 minit... kapten bg tau yg ada masalah teknikal... so kena patah balik ke KLIA... pastu... sampai Bintulu... terus kena buat kerja... the next day terus balik dan kena buat report... hmmmm... penat!!!

Hari ni pulak kena bertugas kat Dewan Rakyat... penat semalam pun tak habis lagi... kerja kat opis pun tak settle lagi... dah kena bertugas laaa pulak ke Parlimen... laaa haiiii.... naper laaa banyak sangat cabaran kat aku ni sekarang ni... PENAT!!!!!!

Esok pulak ada meeting untuk inspection minggu depan... hari jumaat lak final decision utk banyak perkara... then monday pulak orang dari Belanda datang utk pemeriksaan industri kat Bintulu... so... dari hari selasa sampai jumaat kena laa pergi Sarawak.... rasa tak enjoy... pasal... DANISH TENGAH SAKIT... dia kena CHICKEN POX hari ahad lepas... so buat masa sekarang ni mmg dia tengah meragam dan asyik merengek... bukan seperti selalu... dan part yang paling aku sedih... tak dapat jaga dia masa dia sakit kali ni... rasa sedih sangat... :(

4 comments:

zeti said...

sbr ye sadi.. skang ni sadi kene pndai bahagikan waktu utk keje & ank.. zeti tau sadi msti bole handle pnye.. tp x mo stress2 k :)

cikya said...

sabaq sadi. Bintulu bandar minyak la kan. Sekeliling mcm tak ada aktiviti sangat.Kesian sadi.

hatiberbunga said...

ala.. siannya danish..
tp nk wat camner.. kita ni ibu2 bekerja, terpaksa la berkorban.. hopefully, danish cepat la sembuh, ye!

CuTeMiUt78 said...

wow so pack masa sadi ya.. takpe la sadi.. byk2 bersabar k.. sadi kan ibu berkerjaya.. insyallah blh handle kan.. kesian danish.. tapi nak buat camne.. keadaan tak mengizinkan.. harap danish cepat sembuh ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...