Thursday, October 9, 2008

OWL IN THE HOUSE!!!!!!

It's already late... well... my beloved kids already sleep with sweet dream... (I thought laaa)... I was busy... BLOGGING... huahuahuahuahua... then... I heard something... tap.. tap.. tap...I was SCARED... what was that?????


Laaaaaa.... Danish at the stairs... he didn't sleep yet... then my hubby called him... hmmm... this baby really like an OWL... Diyana and Danial already sleep... but for him... play with all the cars... all the time... huahuahuahuahua... but believe me... every morning... Danish always been the last person to wake up and sometimes cry because he didn't get enough sleep... hmmm...

Diyana... sleep....


Danial too...


Danish... hmmm... toys... cars... and all the stuffs......



Baby... Baby... I don't know how to scold you... you are so cute... but that is not the reason for you not to sleep... hmmm... so I need to sleep now... than he will sleep tooo... huahuahuahuaahuahua... actually I still want to blog.... but what to do... huahauhauhauhau...

6 comments:

aNIe said...

Sadi...akak dulu pun adeowl in the house...orang lain dah tidor tapi dia tak tidor lagi...jadi akak ni terpaksalah menidorkan dia dengan diri akak sendiri...heheheh

wanie said...

sama la ngan irfan...owl jugak..selagi tak kol 12-1 tak nak tido..siap nangis2 ajak keluar bilik nak main...

AyangAizul said...

same with Adeef... tiap2 mlm dia melayan elmo's world kat ch613 tu kul 12 mlm. ummi n abah dia dah tak sedar dah time tu. tau2 kang tv dah tutup, Adeef dah tido. seb baik pg2 tak merengek antar g umah mak...

Ummibatrisya said...

salam,

sungguh sibuk ibu sadi ini :)

anak susah nak tido kalau mak tak tido :)

untuk tidokan anak, mak pun kena tido :)

kesudahannya mak tertido sampai esok pagi

CuTeMiUt78 said...

sama ler ngan mirul skarang ni.. selagi jam blm kul 12, selagi tu ler still nak main.. at last, ibu ngan dia2 skali tido..

SaDi said...

kak anie... itu laa kak... saya ni kalau tidurkan anak.. pasti saya tertidur sekali... huahuahuahuahua...

wanie... kalau tengahri pun diorang ni main, malam pun main jugak... tak penat betul laa budak kecik niiii....

ayangaizul... kalau kat rumah sadi, bila malam mmg tak boleh bukak channel cartoon, kalau tidak... 3 owls yang tak tidur... huahuahuahua...

ummibatrisya... ni mmg kes pelik tapi benar... kalau sadi dah tertidur... budak kecik ni selalunyeee tak tertidur lagi... huahuahua... jadi sessi anak tidurkan ibu... huhuahuahuahua...

cutemiut78.... masa sadi kecik dulu... pukul 9-10 dah masuk tidur... tapi bila time anak sadi... pukul 12-1 baru nak tidur... tak penat keee diorg ni... pelik betul... huahuahuahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...