Wednesday, December 31, 2008

Hari Terakhir di Tahun 2008

Sedar tak sedar... hari ni dah 31 Disember 2008... hari terakhir di tahun 2008 ni... bila dikenang balik setiap peristiwa ditahun ini... terdapat pengalaman manis dan pahit... semua itu menjadikan kita lebih matang... betul tak???

Petang ni sadi nak ambil research sadi dari Dr P.... dia dah siap buat proofreading... so.. lepas ni nak betulkan balik segala kesilapan grammar dalam research sadi tu... mesti sadi tak dapat nak berehat esok... iye laa... nak buat correction tu dan hantar pada supervisor sadi pada 2 januari... huahuahauhauahua :D

untuk renovation sadi... sadi decide nak pecahkan je tiles yang tak sama skema warna tuu... pasal tiles ni utk seumur hidup... dari sadi menyumpah kat tiles tu setiap kali sadi keluar rumah... lebih baik sadi tukarkan je... so sadi dah confirm ngan kontraktor tu utk pecahkan balik tiles tu... esok.. dia akan start pecahkan tiles tu dan terus pasang tiles yang sama warna... pagar sadi pulak dah siap... tapi org tuu tgh sibuk ngan gate org lain... jadi dia akan pasang sekali... so tak tau laa bila gate sadi ni dia nak pasang...

tahun baru selalu dikaitkan dgn azam baru dan azam yang tak tercapai... well... azam sadi tahun ini... emmm.... nanti laaa... nak pikir dulu... :)

hari ni jugak hari terakhir utk contest TOP COMMENTS... anyway... macam dah ada pemenang... tapi sadi akan refresh balik pukul 11.00pm nanti utk pemenangnya... so... kita tunggu laa saper pemenang utk contest kali ni... :)

Kat sini jugak... sadi nak mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU buat semua yang membaca blog sadi yang ntah apa-apa ni... hehehhehehehhe.... maafkan sadi kalau ada yang terasa hati atau apa-apa kesilapan yang sadi dah buat kat korang.... dan semoga kita hadapi tahun baru ni dengan lebih bersemangat dan berazam menjadi insan yang lebih baik :D

10 comments:

NONIE AZIZ said...

Sadi...sorry tak kena-mengena ngan entri ni...Nak tanya pasal work permit tu lagi..kenapa mahal sangat eik? itu sekali ngan tong sampah kajlis ke apa?

NONIE AZIZ said...

kajlis = majlis hikhikhik

SaDi said...

entah laaa... sadi pun tak pasti... tapi harga permit tu mmg masuk sekali ngan harga renovation tuu.. tu yg sadi tak pasti rm600 atau rm800... antara harga dua tuu laaa... kalau tak nak submit plan pun takpe sebenarnya... tapi just get ready bayar saman lebih kurang 2-3 ratus...huahuahuahua :D abg sadi buat renovate pagar dia tanpa plan... ok jeee :)tapi sadi punya pagar... kontraktor sadi ni dulu kerja kat majlis... tu yg dia masukkan plan jugak :)

kirana said...

slmt tahun baru sadi... :)

Nurmala said...

manigkat lagi umur kita kak..selamat thn baru sadi!!

:iBuAfiQah: said...

selamat tahun baru 1430h n Tahun 2009...

CuTeMiUt78 said...

selamat tahun baru sadi..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. heh.. emm macam tau je sapa pemenang top komentar tu...

CuTeMiUt78 said...

muuaahhaahhaahhaa.. (gelak besao ni)

CuTeMiUt78 said...

anyway... sadi terpilih sebagai top10 komentar kat blog kita.. so.. nnti kan hadiah dari kita ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...