Monday, December 22, 2008

New Sport Car

Masa zaman kita kecil... kita selalu berangan bermacam-macam... sekejap jadi princess... sekejap jadi alice in wonderland and many more... so.. sadi nak share Danial ngan Danish impian... berangan ada sport car... ENJOY...

Seronoknye main... dan bestnye buat sepah...


wahhh... laci ni macam best laaa...


kalau abang muat... baby pun muat niiii...


wahhhh.... macam naik kete sport laaa.... vroom... vrooommmmm...


ibu.... peace... no war... hehhehehehehe


huahuahuahuahuahuauha :D

8 comments:

Baby Tiger said...

cute jer duk dalam laci tu..hehehhehe

arine said...

Canggih sport car nyer! hehehe

shafa said...

hahahahahhha...
canggih...mmg canggih..
budak2 mmg kreatip abih....
sok2 suh reka F1 car ek...

wanie said...

heheheh..macam2 karenah 2 beradik ni...laci pun leh jadikan sport car..muat pulak dok bersua dlm tu

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

uih..tak patah ke laci tu..tahan lasak sungguh ye hehehe...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sib baik dua2 muat duk kat dlm laci tu ya..

CuTeMiUt78 said...

laci pun blh jadi sport car erk.. lawak je dua beradik ni tau..

SaDi said...

baby tiger... itu laa... nak marah pun tak jadik...

arine... nasib baik tak roboh laci tu...

shafa... insyaallah... nanti reka enjin kete bila besar nanti... hehehe :D

wanie... itu laaa... tak sdangka lak muat diorg ni masuk...

nrina... ha ah... nbasib baik tak patah laci tuuu...

cutemiut... macam-macam imiginasi bebudak nii... huahuahuahua :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...