Tuesday, February 17, 2009

Pindah Kelas

Alhamdullilah… Diayan dapat tukar kelas… Semalam Diyana bagi tau yang dia telah dipindah kelas… selepas ujian bulanan… keputusan dia baik dan dia dapat tukar kelas… alhamdullilah… sadi doa agar dia dapat belajar dengan baik dekat kelas baru ni…. :D

Dekat SKPU2 ni... diorang ni mengamalkan sistem pertukaran kelas bagi setiap ujian yang dijalankan... sekiranya markah ujian menaik dan ditambah pula homework yang baik... boleh promoted ke kelas yang lebih baik... alhamdullilah dapat pun diyana tukar kelas... bila tanya cikgu kelas dia... sebab dia dapat tukar kelas... iyelaaa... takut pasal kes potong rambut tu dia tukar kelas dan bukan markah ujian... cikgu kelas dia bagitau yang diyana ditukar kelas pasal markah ujian... so... hope the best for her in her new class :D

8 comments:

sheila said...

alhamdullilah..
tp skrg ni rasanye most of the school mmg buat style camni..esp tuk std 1 student..

dlm ujian tu cikgu tgk kelancaran membaca, menulis..so cikgu boleh rancang apa yg dorang nak ajar kot..kalau x buat camtu..payahkan..
student A dah sampai pg 4..student B baru 1/2 page..

iena hamdi said...

alhamdulillah

*SiRibenMerah said...

syukur sgt.. suh dia rajin2 blajar yekk..

nURmALa mAZLan said...

aha..skang kebanyakkan sekolah akan kasi kelas sembarangan utk 1st or 2nd month..pastu baru dia rombakkan

Mamamanja said...

tahniah buat diyana

rerama salju said...

Tahniah Diana...

By d way,emosi Sadi dah ok ke belum hari ni?3Mac tak lama lagi ni...cemana?

~Eila @ Along~ said...

congrats diayana..moga makin bjiak bistari..

SaDi said...

buay semua yang komen... alhamdullilah... doa semua kawan termakbul... baru satu hari sadi publish pasal kes diyana... maybe ada doa bloggers yang termakbul supaya diyana tak stress pergi sekolah... thank you so much... mmmuuuaaaaahhhhhhhh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...