Tuesday, March 10, 2009

Aku Yang Kuno... huahuahuahuahua :p

Oklah... kali nak share cite pasal WAYANG... TENGOK WAYANG.... cuba laa tanya sadi bila last time pergi.. hmmmmmm.....lebih kurang 7 tahun yang lepas laaaa.... kiranya... memang dah lama gila tak tengok wayang... untuk movie... selalunya layan VCD (cetak rompak)..... huahuahauhuahauhuahua :p

sadi dah lama tak tengok wayang ni bukan laa aper... bila dah start dapat anak... yaitu... DIYANA... kitorang mesti keluar bawak anak... nak bawak budak masuk wayang macam tak sesuai... takut dia menangis dan sebagainya... lepas tuuu... ingat nak tunggu anak besar sikit baru nak layan wayang... tak sempat... lepas sorang... mengandung pulak lagi... dan lagi... dah tuuu... rupanya nak dekat 7 tahun laa tak masuk wayang.... :p

Setelah sekian lamanya tak pergi tengok wayang... Along ajak laa sadi tengok wayang dengan bebudak bertiga niii.... kiranya... belanja tengok wayang laaaa.... so kitorang decide nak tengok kat Alamanda Putrajaya... kononnya buat laa phone booking untuk movie tuuu... tapi hampeh.... tak valid laa pulak reservation yang sadi buat tuuuu... alihnya.... sadi pun beli laa tiket macam biasa... rupanya dah nak FULL HOUSE... so... takde pilihan... kena laa duduk barisan paling depan sekali.... huahuahauhuahua :D

Masa tengok UPIN DAN IPIN tuuuu.... anak sadi mmg enjoy sangat... iye laaa.... first time tau diorang tengok wayang... Danish siap tutp telinga pasal dia kata bising sangat.... huhuhuhuhuhuhuu... anyway... movie pun mmg seronok untuk kanak-kanak... so... meh layan gambar masa kitorang kat Alamanda.... :)

Ini masa nak beli tiket untuk masuk wayang....


Layan cite upin dan ipin... huahuahuahuahua :p


ni masa menunggu nak masuk.... bebudak ni tengah khusyuk tengok gambar... :)


posing nak kena makan dinosour... huahuahuahuahua... :)


dah habis layan wayang.... :)


Moral of the story.... luangkan laa masa yang berkualiti dengan anak kita... kalau bukan kita yang nak melayan anak-anak... saper lagi nak layan.... :)

10 comments:

MaDihays{Ida} said...

nampak gayanya saya pun 6 tahun lagi la baru dpt tengok wayang,
kira sama kes mcm kak sadi gak la ni..

iena hamdi said...

ya betul... memang.. anak2 zaman sekarang kalau kita tak ajar depa, depa akan belajar ngan kawan2.. bila dah belajar ngan kawan2 tu la mcm2 terjadi tuh... hehehe

moga anak2 kita semua selamat dibawah jagaan kita kan..
betul betul betul

SaDi said...

Madihays.... huahuahuahua.... sekapal laa kita niiiii.... huhuhuhuhuhu :D

SaDi said...

iena.... betul...betul... betul... huahuahuahuahuahua ;p

mummysyafie said...

syok kan leh layan upin ipin..bila la cd nya nak kuar ni

SaDi said...

itu laa pasal.... mmg best layan cite tuuu.... sadi pun rasa nak beli vcd dia nanti :)

Mamamanja said...

tingin gak nak ngajak pakwe tengok wayang ngan anak2. tapi xmaunya... huhuhu

SaDi said...

alaaaaa..... sekali sekala apa salahnya... jangan jadi kuno macam sadi plak... huahuahuahuahuahua :D

CuTeMiUt78 said...

sekali sekala nak kena luang masa gak ngan anak2 kan sadi

SaDi said...

betul tuu... pasal masa sadi kecik dulu pun kakak sadi yang ajak tengok wayang... so... kalau anak pulak... kita laa yang bawak diorang... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...