Wednesday, March 25, 2009

Temuduga!!!!!

Semalam... lebih kurang dalam pukul 11.00am... sadi terperasan ada satu nombor telefon yang tak dikenali dalam handphone... bila sadi check... nombor tu dari area putrajaya... hmmmm.... saper laa pulak telefon ni.....

then... sadi sadi pun terus je dial balik nombor phone tuu... just nak check saper yang call... mana laa tau ada perkara yang penting... rupa-rupanya... pegawai dari kementerian luar negeri telefon... hmmm... nasib baik sadi call balik... then... pegawai tuu bagi tau laa yang pihak konvensyen dah dah dapat butiran peribadi sadi... dan pengerusi konvensyen ingin menemuduga sadi ESOK... dengan kata nama lain... hari RABU... iaitu.. hari ni... pukul 11.00 pagi... ALAMAK... GUBRA!!!!!!!

setelah berbincang beberapa perkara dengan pegawai berkenaan... dia pun terangkan laa situasi di konvensyen tu macamana dan apa persediaan yang perlu sadi buat untuk ditemuduga... so... semalam... sadi pun bertungkus lumus laa study sikit pasal konvensyen dan kementerian tersebut...

pagi ni sadi rasa macam ada RERAMA BESAR DALAM PERUT!!!!.... takut ada... gementar ada... gemeruh ada...dan pelbagai perasan negatif... YA ALLAH... TOLONG LAA PERMUDAHKAN URUSANKU... AMIN.... :)

p/s: wish me luck for the interview!!!!!!!

5 comments:

:iBuAfiQah: said...

good luck sadi...

rerama dalam perut tu biasa terjadi bila kena temuduga kan..
hahaha...

kalu lulus temuduga nie, sadi dapat g oversea ke or keje dgn kem. Luar?

Baby Tiger said...

all the best sis!!

sheila said...

sadi,
all the best

sbb tu kite x suke gi interview..bukan takat butterfly je..segala jenis insects rasa ada kat dlm stomach ni

aju said...

all the best gud luck...saya doakan sadi yer..AMIN.

CuTeMiUt78 said...

good luck sadi.. semoga dipermudahkan semua urusan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...