Monday, June 15, 2009

Hari ni meeting laaaa.....

Hari ni sadi ada meeting bulanan... rasanya... macam tak best... bukan laa apa... walauppun sadi akan menjadi pengerusi meeting bulan ni... tapi yang tak best nyee... part nak tegur pegawai kerajaan yang kurang disiplin... masuk lambat kerja... hmmm... nak ditegur... bukan budak sekolah rendah... kalau tak ditegur... menjadik pilak perangainya... nak buat macamana... kena laa tegur jugak... lagi pun bos besar sadi dah sound sadi minggu lepas masa mesyuarat pengurusan... kena kawal displin kakitangan sokongan... nak buat macamana.... sadi ni dah laa tak suka nak tegur orang part macam tuu... takut nnt ada yang terasa hati... pasal... kalau sadi dah start tegur... takut ada yang terasa dengan ke'laser'an mulut ini....

anyway... pagi tadi baru buka email... rasa terkejut laa pulak... 24 Jun ni sadi kena jadi pegawai bertugas kat dewan rakyat... alamak... ketaq laa pulak.... kalau masa dulu... member sadi kat kkm ada jugak yang jadi pegawai bertugas... tapi diorang lepak pasal ada bos yang akan tolong back up kalau ada apa-apa isu... kali ni... sadi laa pulak menjadi bos... so... kalau ada apa-apa... sadi kena laa cover... UUUWWWAAAAAAAAAAAAAAAA....... aku tak ready laaa woi..... :(

p/s: esok birthday sadi... hmmm... dah tiada angka 20-an dalam hidup ni.... alamak... dah semakin senior laa pulak... kwang...kwang...kwang.... :p

4 comments:

nURmALa mAZLan said...

tak pe kak..
sahut la cabaran itu
gud luck

atoyis said...

sadi duduk area sunway semenyeh yer..su pon menyewa area stu..sekarang ni tgh cari nursery utk baby su..sadi anta anak kat maner ek..depan rumah su ni ader nursery tp tak sure la plak cm ne service dia..risau ni..esok atau lusa dh nk kena hantar hakimi ke nursery

Anonymous said...

allamak....like that ah...takutnya aku nak dok kat putrajaya.
-balkis-

CuTeMiUt78 said...

eemmm.. tahniah sadi. selamat menempuhnya.. takpe sadi ambil tu sebagai satu cabaran kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...