Tuesday, June 16, 2009

Happy Birthday to Me... :D

sedar tak sedar... atau pun tak sedar diri.... hari ini dah pun harijadi yang ke tuuuuuuutttttttt.... hmmmm.... kalau dulu.... bila dengar angka itu... rasa macam dah tua sangat... tapi bila nak tempoh ni... rasanya aku ni masih muda lagi laaaa... just semakin matang sahaja... huahuahuahauhuahauhau... still tak nak ngaku tuuu.... ish.... bukan tak nak ngaku... tapi just rasa satu perasaan yang lain.... kalau boleh tak nak celebrate.... tapi... sebenarnya... ini menunjukkan semakin jauh sadi ni dah berjalan di muka bumi Allah ni... dan semakin banyak rahmat yang telah diturunkan oleh-Nya... dan semakin banyak cabaran yang telah sadi tempuh... so... it means... sadi semakin matang... huahuahuahuahuahuahauhua :p

oklah.... hari ni nak nyanyi laa pulak... walaupun suara sadi ni bukan laaa seperti CT... tapi aku still nak nyanyi jugak....

SELAMAT HARI JADI
SELAMAT HARI JADI
SELAMAT HARI JADI BUAT DIRI SENDIRI
SELAMAT HARI JADI!!!!!!

huahuahauhauhauhua :D

9 comments:

busyuksayang said...

very happy birthday to u dear...have a wonderful one :)*hugs*

Mama Aqim said...

Hepi Birthday to you!

nURmALa mAZLan said...

happy birthday kak... moga panjang umur

my-niezzareena said...

dah beso ngupanya dia ni... ;p
hapie beday 2u!
moga sentiasa diberkati dan dirahmati olehNYA... amin

MaDihays{Ida} said...

selamat hari lahir kak!!
semoga panjang umur

miszrLina said...

hepi bedday to u......

hepi bedday to u......

hepi bedday to u......

hepi bedday to u......

mOga panjang umur...
dmurahkan rezeki....
hepi slalu wit famly tsayang.... *_*

CuTeMiUt78 said...

oh.. happy birthday dear.. welcome join to this age. Semoga sadi semakin matang dan semoga segala impian tercapai.. :D

zeti said...

happy b'day sadi!!
semoga pnjg umo & mrh rezeki..

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya dapat roses dari hubby lagi.. best kan bila org mengingati birthday kita..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...