Wednesday, June 3, 2009

KEK BROWNIES.... huahuahuahua :p

Orait... oleh kerana dah lama tak post cerita dalam blog sadi ni... hari ni nak share cerita pada bulan lepas... masa tuuu tengah mood nak memasak... so... sadi pun try laa masak kek.... sadi kan tak pernah buah kek menjadik... so... selalunya mesti tempah jee kalau nak makan kek... entah kenapa... tetiba ada mood pulak nak try masak kek... so... meh layan gambar buat kek.... :p

ok.... ready yeee... ni nak masak kek ni... pakai pun tepung instant... huahuauahuauhua :p


huahuahuahua... kelakar pulak masak kek ni.... ini laa cara orang yang tak pernah masak kek.... huahuahuahuahua :D


orait... masuk dalam oven... hmmm... 30 minit ke 45 minit yek.... try je laaa.....


Rasa lamanya kek ni nak siap.... huahuahuahuahua :p


Ini laa kek yang dah nak masak...


gambar kek dah siap tak sempat nak amik... semua tak sabar nak makan kek tuuu... tak tunggu sejuk... masa panas lagi dah makan... so.. lepas ni boleh laaa try masak kek lagi..... huahuahuauahuahauahua :D

p/s: setelah nak masuk 8 tahun kahwin.... ini laa kek pertama yang sadi masak untuk hubby.... huahuahuahuahuahua ;D

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

ok la kan sadi.. sekurangnya menjadi gak.. uish oven kita sama la..

SaDi said...

cutemiut... hehhehehehe... sama yek... ok laa tuu... huahuahuauhua :D

liwaniel said...

sedapnye brownies

SaDi said...

liwaniel...huahuahuahua :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...