Tuesday, July 21, 2009

Aku Sudah KEMBALI... huahuahuahuauhua ;p

Dah lama rasanya sadi tak update blog kesayangan ni... start masuk bulan julai ni... terlalu banayak perkara suka duka yang telah melanda hidup sadi... oleh sebab tu... sadi menyepikan diri buat sementara waktu... ish..ish .... rasa jiwang karat laa pulak... huahuahuahuahuahua.. :D

Sebenarnya, semalam sadi terima 2 call... my best pals in this world... FUUUYYYOOOOOOOO... tak lain dan tak bukan... KAK LIZA...a.k.a PURPLE28... dan jugak HANIES..... hehehhehehehe.... bukan apa... mereka bertanya khabar... yelah... sadi ni kan suka mengupdate blog... tetapi... kebelakangan ni tetiba menyepi... itu yang diorang bertanya khabar... sadi rasa terharu sangat.... dan yang paling sweet... oficemate kak liza... NANI... ada jugak bertanya khabar ttg berita sadi.... rasa sungguh tersentuh tau.... ada kawan yang sangat mengambil berat ttg kita... tak kira waktu kita happy atau sedih... THANK YOU KAK LIZA, NANI DAN HANIES... :D

OKLAH... meh sadi mulakan cerita yang telah terkumpul selama lebih kurang 3 minggu ni...
1) sadi pergi BINTULU, SARAWAK selama seminggu lebih... ada inspection kat sana... so... terlalu sibuk menguruskan hal kerja... huahuahuahuahua :)

2) sadi jugak sibuk sikit pasal hal kat parlimen... dah pergi parlimen... kena siapkan report pulak... tu yang sibuk kat opis...

3) perkara yang menyedihkan pulak... sadi ada konflik sikit dgn bos baru sadi... anyway... I take it as challenge... menangis jugak laa kat opis pasal konflik tuuu... betapa susahnya kita ni nak memenuhi semua org punya expectation... hmmmm..

4) lepas balik sarawak pulak... chicken pox danish tak sembuh lagi... nak apply cuti... rasa mcm bukan masa yang sesuai... so terpaksa laa bawak danish ke opis utk masa seminggu... so... terpaksa buat kerja dan menjaga anak yang tak sihat kat opis... so stresssssss....... pasal rasa tak jadi ibu yang baik... hmmmmm... :(

5) minggu lepas... diyana pulak jatuh sakit... hari jumaat lepas terpaksa amik EL pasal nak jaga diyana... badan dia sungguh lemah dan asyik muntah... risau pulak... so jaga laaa dia kat rumah.... walaupun tak boleh bercuti... terpaksa tebalkan muka amik EL.....

6) semalam... ISNIN... sadi amik halfday pulak... pasal diyana masih tak sihat... rasa geram pulak nak pergi kerja... kerja mmg laa penting... tapi anak perempuan aku sorang jeee... so apa lagi... terus apply cuti pulak hari ni... pasal nak make sure diyana sihat dan berehat kat rumah....

7) Danial pulak sangat obses dgn pensil... asyik main dgn pensil... lepas tuu pensil tuu tercucuk pulak dahi Danish dan berdarah... apa lagi... terus berikan rawatan kecemasan kat Danish... nasib baik takde mata pensil termasuk ke dalam luka... dan yang paling penting... tak kena bahagian mata... kalau tidak... meraung laa aku.... so... sadi rasa sadi ni terlalu busy dgn kerja kat tempat baru ni sampai anak sadi macam terabai.... sadi rasa sangat sangat down.... itu yang malas nak update blog....

Dan... pada masa yang sama... sadi ni sedang merancang satu PROJEK BESAR... rasa segan lak nak bagi tau kat dalam blog ni... bukan apa... sadi baru nak buat perancangan... so masih dalam peringkat permulaan... itu yang tak update tuuu... apa projeknyaa.... hmmm... rasanya... macam banyak kertas kerja yang sadi kena buat... dan hari ni... pukul 10.30 ni... sadi ada appointment kat rumah sadi... ada org nak discuss projek ni dengan sadi... lagi pun diyana pun tak sihat... so boleh temankan sadi nak jumpa org kat rumah... so apa projeknya.... hmmm...BIARLA RAHSIA..... huahuahuauhahuahua :D

oklah.... nanti sadi upload gambar terbaru aktiviti sadi... huahuahuahuauhua...

p/s: saper terror... cubalah teka projek sadi tuuuuu... huahuahuahuahua :D

6 comments:

edyan7 said...

macam macam benda jadik kat ko ye... tabah lah harap nya...

aku bukan lupa kat ko cuma aku tak ingat je...huwahahahhahaha....

apa projek baek punya tu? ada kaitan dgn bisnes kah?

Baby Tiger said...

hurmm patutlah lama tak update.. apapun, sis take care and be a SUPERMOMMY!! :)

Eija @ Purple28 said...
This comment has been removed by the author.
Eija @ Purple28 said...

i'll keep the secret... huhuhu.. good luck!!!

JIVEBUMZ said...

sadi dah dapat tukar tempat keje baru yer.. lama tak jenguh blog sadi :)

CuTeMiUt78 said...

wah..macam2 citer ya sadi.. eemmm patut la lama sadi menyepi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...