Friday, July 31, 2009

Party For Diyana!!!!!

Semalam... sadi dan hubby buat suprise party untuk Diyana.... So... let's the story begins...... layaannnnnnnnnnn..... :D

Party is Here!!!!!


HAPPY BIRTHDAY DIYANA!!!!!!!


Birthday Cake and Cupcakes... Theme... Princess & Cartoons


Presents.... yang tak larat tuuu... yang tak birthday pun dapat hadiah jugak.... huahuahuahuahuahua :p


Diyana... theme.... Fairy Princess... huahuahuahuhua :D


Ready to sing Birthday Song.... :D


Happy Birthday to you!!!!!!!!


Upacara bagi hadiah.... mula-mula Danish....


Lepas tu Danial pulak dapat hadiah.....


Dan akhirnya... baru laa Birthday Girl dapat hadiah!!!!!!


Upacara buka hadiah.... :)


Semua dah tak sabar nak tahu hadiah diorang dapat.... ;)


Pinata Time!!!!!!


Ready Everybody.... ;p


Masa untuk berebut.... Sweets & Chocolates!!!!


Stail baru kumpul sweets... dekat kepala.... huahuahuahauhauahua :D


Danial kumpul sweets dalam baju.... :D


Snow time... masa ni main snow dengan bebudak ni.... :)


Danish paling takut main snow.... huhuhuhuhuhu :)


Bubble Time!!!!!


Makan!!!!!


Dah seronok main baru laa makan kek!!!!!


Untuk makan malam.... kitorang BBQ kat luar rumah.... :)


Makan malam... :)


Dah habis party.... :)


Alhamdullilah... Dah 7 tahun umur Diyana tahun ni... walaupun sadi just buat simple party untuk dia.... dan hanya kitorang sekeluarga sahaja... suasana tetap meriah.... additional malam tuu... sadi dan hubby spend quality time with our kids... kitorang main Sand Art... lupa lak amik gambar masa tuu.... anyway... sadi rasa bersyukur kerana dikurniakan anak yang sihat dan dapat menyambut harijadi mereka bersama-sama..... :D


MORAL OF THE STORY: anak-anak sangat cepat membesar.... sekiranya ibu bapa tak meluangkan masa untuk anak-anak masa kecil.... kita akan rasa kerugian pada masa hadapan... kenangan anak-anak masa kecil akan sentiasa terpahat diminda mereka sehingga mereka dewasa.... luangkan masa yang berkualiti bersama mereka.... pasti ini dapat menceriakan kehidupan anak-anak kita..... :)

4 comments:

busyuksayang said...

meriahnya...happy birthday sayang....muahsss

edyan7 said...

happy birthday diyana!!!!!!

sadi, mmg birthday party yang well-planned... tahniah *shake hand*... tapi kenapa dorang tu serius je masa party tu....? huhuhu...

SaDi said...

busyuk sayag... mmmuuuaaaahhhhh :)

SaDi said...

edyan7... bila part nak bergambar... semua posing tak menjadik... huahuahuahuahuahua :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...