Tuesday, August 18, 2009

hmmm..... bosan lagi... :(

hari ni duduk kat opis... pepagi jee dah rasa bosan gila... tak tau laa... lately ni rasa tak bersemangat nak buat kerja kat opis... hmmm... motivasi kerja dah semakin menurun laaa....

anyway... minggu ni diyana exam.... sek rendah dan kafa... exam berjalan serentak... kesian pulak tengok dia belajar utk exam... satu hari... 2 paper sek rendah dan 2 paper kafa... hmmm.... masa sadi belajar dulu pun... paling banyak paper dlm satu hari just 2 je... even... exam utk sek agama selalunya takkan jatuh pada hari yang sama sek rendah punya exam....

just for the news update lagi... nama sadi jadi AJK utk pengawalan H1N1 kat kementerian sadi...huhuhuhuhuhuhuhuhu... rasa takut ada... rasa kelakar pun ada... rasa takut... pasal kat ofis ni mmg dah ada kes suspected H1N1... so takut wabak ni merebak.... rasa kelakar... pasal tak sangka dlm bebanyak org... boleh pulak nama sadi naik utk pencalanon... rasa baru je bertugas kat sini.... maybe pasal sadi ni pegawai farmasi... sebab tu nama naik... huhuhuhuhhuuhhuhu...

oklah... nak sambung buat kerja... buat semua rakan blog yang lain... sepuluh jari disusun nak memohon maaf.... kerana tak dapat meninggalkan jejak kat blog korang... sadi just baca dan tak dapat nak tinggalkan jejak... pasal... kesibukan kat ofis ni membataskan masa utk meninggalkan komen kat setiap blog yang sadi lawat...

lagi satu... minggu depan dah nak ramadhan... selamat berpuasa... mohon maaf atas segala kesalahan dan kesilapan yang pernah sadi buat... samada sadi sengaja atau tak sengaja... SELAMAT BERPUASA... :)

7 comments:

busyuksayang said...

sadi, selamat berpuasa...good luck to ur daughter :)

nURmALa mAZLan said...

bosan kan..
kita pon cam bosan skang..
huhu` malas nak update blog pon ada.. tapi sayang

:iBuAfiQah: said...

Sadi,
selamat berpuasa juga...

CuTeMiUt78 said...

selamat berpuasa utk sadi n keluarga.. semoga puasa kali ni lebih diberkati hendaknya.. insyallah

zeti said...

selamat b'posa sadi!!

en_me said...

salam ramadhann.. nice blogg

Anonymous said...

awal yang baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...