Saturday, December 20, 2008

Computer at Digital Mall

Hari ni sadi pergi digital mall... nak temankan kakak sadi beli komputer... dah survey kat digital mall tuu... beli acer aspire RM2199... pastu beli windows original RM250... boleh guna lesen ni utk 3 komputer... antivirus kaspersky 2009... RM129... dapat diskaun... lesen ni pun utk 3 komputer... dan jugak printer canon RM178... dah beli tuuu... kakak sadi mintak tolong masukkan antivirus tuu... plus ngan maxis broadband... dekat satu hari nak download antivirus tuuu... dalam komputer tuu dah ada antivirus free for one year... McAffee... tapi sadi rssa dia tak cukup strong... sebab tuu tukar antivirus lain...

sadi balik rumah dalam pukul 12.00 malam... dah on the way balik tuu... rasa lapar... kitorang singgah kat A&W... beli makanan.... huahuahuahahuahuuahua... so tired... anyway... saper lagik nak tolong kakak kalau bukan adiknya yang baik ni... huahuahuahahuahuahuahua :D

3 comments:

arine said...

Rin selalu gak p Digital Mall kalu nak cari peralatan utuk komputer, kamera or handphone. Banyak choice kat situ

CuTeMiUt78 said...

emmm.. digital mall? kat mana tu ya.. sib baik ada adik yg baik hati ni kan..

SaDi said...

arine... sama laa kita... sadi pun selalu gi situ gak... nak gi law yat jauh pulak...

cutemiut... kat seksyen 14 petaling jaya... hehehe... mmg laa sadi ni adik yg baik... huahuahua :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...