Wednesday, February 25, 2009

Goodbye My Friends... :)

Pagi tadi sadi sibuk... bukan sibuk buat kerja... tapi sibuk buat bende lain... sebenarnya... SURAT PENEMPATAN PEMANGKUAN PEGAWAI FARMASI U44 DAH SAMPAI!!!!!!!

Oklah... dengan ini... secara rasmi... sadi akan keluar dari ofis sadi... sadi dah berkhidmat kat BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN dari tahun 2002... dan pada tahun ini... 2009... sadi telah ditempatkan ke JABATAN KESIHATAN NEGERI PERAK... UUUUUUUWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....... KENA PERGI PERAK!!!!!

SEBENARNYA.... sadi kena mendaftar diri ke Perak pada hari isnin depan... 2 MAC 2009.... hmmmm... nak buat macamana... BERKHIDMAT UNTUK NEGARA... &.... SAYA YANG MENURUT PERINTAH.... hmmmmm...

So... goodbye my friends... goodbye BIRO... you are always in my mind... and friendship forever... :)

OKLAH... sebenarnya sadi ada mintak penangguhan selama sebulan kat BIRO.. walaubagaimanapun... isnin depan ni masih kena pergi perak untuk daftar... then balik BIRO untuk hand over kerja... (walaupun takde kerja... iye laa... baru 4 minggu balik kerja... dah kena transfer)... :)

Sadi sebenarnya ada back-up planning pasal transfer ni... tapi atas faktor belum dapat hitam putih lagi... sadi hold dulu story tuuu... nanti sadi publish bila dah confirm nanti...

so... sadi harapkan doa dari kengkawan agar sadi punya plan A menjadik... kalau dapat aper yang telah dirancangkan... sadi bakal bertugas di !@#$%^&*(

hmmmm.... there's a long way to go... too many challenges in my way... I cried almost everyday and...Allah always be with us... Ya Allah... makbulkan laa doa hambamu ini.... :)

6 comments:

aNIe said...

Larrr....sadi kene pindah Perak...

Hmmm...akak ni jarang kene berpindah randah...jadi kalau dgr orang kene pindah rasa macam kesian sgt...maklumlah...kerja berpindah pindah ni kan memenatkan

Ummibatrisya said...

sadi,

welcome to perak!

specific place, ipoh ke?

join club orang ipoh le nampaknya ye :)

kalau tension-tension tak tahu itu dan ini kat perak ini, sms aje ummi :)

kalau ummi boleh tolong, mesti ummi akan tolong :)

contigency plan ye, harap-harap plan lagi satu berjaya :)

Mamamanja said...

kalo bujang ok gak pindah2 ni... dapat cari pengalaman kat tempat org plak. tapi bila dah berkeluarga cam payah ler sket

my-niezzareena said...

cian dia... baru je renovet umh dah kena dok jauh plak... jauh lak tu..

sabar ok, setiap perubahan tu ada sebabnye...

wat ever it is, selamat berkhidmatan di jabatan baru

berkhidmatan utk negara dan saya menurut perintah... shua paham sgt.. (sama le kite org gomen)

jgn lupa update citer di tmpt org ok..

Lily.Lulu said...

pindah perak pulak kak ??
good luck !!

selamat bekerja kat sana
:)

CuTeMiUt78 said...

la..ke perak plak dah ya sadi.. uish..kesian sadi.. tapi nak buat camne kan..kerana tugas kan.. tapi bila difikirkan susah gak ya sadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...