Thursday, April 30, 2009

Aku yang stress...

Hari ni merupakan hari terakhir bagi bulan APRIL 2009... dan aku ni masih tak dapat lagi surat lantikan untuk ke putrajaya... stress gila... sekarang surat tuu tengah sangkut kat SPA... sepatutnya surat tuu dah keluar hari selasa lepas... tapi terdapat halangan di mana surat tersebut belum ditandatangani... so... hari ni kena follow up lagi...

minggu lepas aku ni sibuk dekat langkawi pasal presentation dan jugak shopping... nampak gayanya... bila ada mood nanti baru laa nak load gambar masa kat langkawi hari tu...

alaaaa.... tension gila... bila laa surat lantikan ni nak keluar... aku dah boring gila dengan situasi stress macam nii...


Moral of the story: berbanyak laa memohon pada Allah bila kena diduga... itu tandanya Allah sayangkan kita... :)

9 comments:

kirana said...

sabar2
tu jer leh komen :)

SaDi said...

kirana... thank you for the pray... :)

iena hamdi said...

sabar banyak2 dear

SaDi said...

iena... sadi baru je follow up tadi... dah tuu.. surat tu maybe keluar minggu depan plak... ish... mencik betullll... :(

:iBuAfiQah: said...

sabo sadi..
maybe yg t/tgn surat tu sibuk sgt!
dugaan tul!

SaDi said...

ibuafiqah... maybe... pasal datuk SU tuu maybe banyak sangat meeting... petang nanti nak follow up sekali lagik... rimas laaa asyik kena follow up macam niii....

CuTeMiUt78 said...

yup.. betul tu sadi.. bebanyak berdoa kepada allah ya.. semoga segala urusan dipermudahkan..
anyway.. dh smpi ya hadiah tu.. mekacih sudi terima :D

SaDi said...

cutemiut... nanti sadi publish n3 tu yeeeek :D

MaDihays{Ida} said...

sabar banyak2 je la, dah tu je yg leh dibuat, nak tepon tanye ari2 pun x guna gak kalau org yg nak me-sain tu xde..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...