Monday, April 6, 2009

LANGKAWI!!!!!

Sebenarnya... 24 hingga 27 April ni sadi kena pergi Langkawi pasal SEMINAR.... huhuhuhhuhuhuhuhuhuhu... selalunya kalau nak pergi LANGKAWI... sadi takde hal... in other words... TAK TAKUT....tapi kali ni sadi TAKUT laaa pulak nak pergi sana... bukan ada KELIWON atau ape... ni sebenarnya SEMINAR LANJUTAN PENGUATKUASAAN... dan semua classmate sadi termasuk sadi kena present hasil RESEARCH kitorang hari tuuu.... WWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... TAKUT BEB...

part nak present tu satu hal... tapi part yang GERUN tuu ialah BOS-BOS yang bakal mendengar presentation tuu... SEGAN ADA... TAKUT PUN ADA... bos yang datang semua yang pangkat besar dan banyak pengalaman tentang PENGUATKUASAAN UBAT-UBATAN DI MALAYSIA...dan sadi baru dapat tahu... KETUA KEPADA SEMUA PEGAWAI FARMASI DI MALAYSIA pun nak datang dengar hasil RESEARCH kitorang.... huhuhuhuhuhuhuhu... GEMURUH LEEEEEE......

pagi ni sadi check laa tiket untuk gi langkawi... ALAMAK... banyak TIKET yang dah habis... yg LOW FARES semua dah SOLD OUT... harapnya sadi sempat laa nak minta ofis sadi book tiket... KALAU TIDAK... terpaksa naik AIRASIA.... uuuwwwaaaaaaa..... nak naik MAS... tak nak naik AIRASIA.... ni kan atas urusan rasmi... so boleh laa nak naik MAS.... kalau duit sadi sendiri... AIRASIA LAA jawabnya.....

Moral of the story: baik bersiap sedia lebih awal... nak present biar laa nampak hasil RESEARCH tuuu sangat berguna untuk JABATAN... huhuhuhuhuhuhu...:)

4 comments:

MaDihays{Ida} said...

yey, bestnyer gie langkawi..

CuTeMiUt78 said...

wah..jauhnya g present research tu ya sadi.. emmm apapun good luck and do the best

SaDi said...

Madihays... langkawi mmg best... tapi part nak present tu yang tak best... uuwwwaaaa... :(

SaDi said...

cutemiut... thank you my dear... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...