Friday, May 29, 2009

Istiadat Konvokesyen UITM ke 70

Sadi convo pada 26 Mei 2009... sadi just nak share sedikit foto yang sadi ambil masa convo hari tu... enjoy....

Masa ni graduan tengah masuk ke dewan... sadi dan kawan sadi tengah cari tempat...


Suasana di dalam dewan semasa menunggu VVIP...

VVIP dah sampai... disambut dengan meriah...


Ini laa VVIP... Agung dan Permaisuri... datang mencemar duli untuk istiadat konvo UITM...

Agung dan Permaisuri sedang menunggu untuk masuk ke dewan....

Orang besar UITM masuk ke Dewan Sri Budiman... diketuai Vice Chancellor...

Alat kebesaran Agung dibawa masuk ke Dewan Sri Budiman

Agung duduk ditempat yang dikhaskan di atas pentas... Permaisuri pula duduk di bahagian atas... so gambar Permaisuri susah sikit nak ambil... tapi dari tempat duduk sadi memang boleh nampak Permasuri bila dia berdiri.... Permaisuri sangat CANTIK!!!!!!!

Masa ni dah nak mula kasi scroll... first time UITM buat istiadat ni... di mana Agung boleh duduk kasi scroll... masa sadi kat UM dulu... Raja Nazrin kasi sambil berdiri....


Beratur... nak ambil scroll.... :)


Ini laa saat yang paling gembira... semua dah dapat scroll... HOOOOOORRRRRAAAAAYYYYYY........ :D


Yeeeeaaaaa.... dapat pun bunga untuk convo.... huahuahuahuahuahua :p


p/s: rasa dunia ana yang punya.... huahuahuahuahuahua :D

5 comments:

nURmALa mAZLan said...

teringat pulak masa kita convo dulu

sheila said...

tahniah sadi..
graduan tu mmg kene beratur kat tepi tu ke? masa kite dulu lalu jalan dalam..blakang stagelah kirenya..

:iBuAfiQah: said...

setelah bertungkus lumus study..
tahniah sadi ah grad...
teringat masa convo dulu....
bukan senang nak dapat bunga beso tuh!!!!..

kenapa lak nak sembunyi disebalik bunga tu sadi?hik2

Geolife said...

Tahniah2..

All da best!!

CuTeMiUt78 said...

wah.. tahniah sadi.. untung sadi convo agung yg mencemar duli beri scroll dulu kita masa konvo.. tak merasa la agung yg beri.. hai.. teringat masa zaman convo kat uitm tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...