Thursday, June 11, 2009

Hobi Baru... MASAK KEK... huahuahuahua :p

Hari ni just nak share aktiviti hujung minggu lepas... layan gambar laa pulak...

Orait... sediakan barang nak masak kek dan cookies...


Acuan untuk kek dah siap... nak try buat cupcakes sikit.... huahuahuahuahua :p

Ini laa penolong setia semasa sadi buat cookies... sadi buat BUTTER COOKIES... huhuhuhuhu :0

Ini muka Diyana yang kelaparan menunggu kek dan cookies siap....

Peace... saya tolong ibu masak!!!!!!

Lambatnya laa kek ni nak siap.... huahuahuahuahua..... :)

Cupcakes dah siap... hehehheheheheheh :D

Yang ni pulak kek yang dah siap... kali ni sadi buat CHOC FUDGE CAKE


Ok... dah masak dah cookies ini.... :)


Cookies yang dah sedia untuk dimakan... waaaallllllaaaaaaaa...........

p/s: macamana nak buat cheese cake????? rasa nak belajar buat kek keju pulak laa lepas ni.... huahuahuahuahahauhua :p

3 comments:

JIVEBUMZ said...

mak ai cup cakes... waaaa sedap tu

SaDi said...

huhuhuhuhhu... mmg sedap pun... :p

CuTeMiUt78 said...

walllaaa... sedapnya.. hah dah pandai buat kan.. pos sini skit.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...